Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei are probleme de sănătate în ultimul trimestru de sarcină: "Doctorul mi-a zis să nu nasc natural"

 Dumitrache Laura
.

Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei va deveni mamă pentru prima oară. Fosta concurentă a intrat în luna a șaptea de sarcină și recunoaște că are temeri mari cu privire la nașterea bebelușului. Conform acesteia, se confruntă cu probleme de sănătate în ultimul trimestru de sarcină, iar doctorul a sfătuit-o să nu nască natural.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marinela Mavrodin trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei se află în ultimul trimestru de sarcină și urmează să devină mamă pentru prima oară. Tânăra are probleme de sănătate și se teme de naștere.

marinelamarinela

Marinela Mavrodin a devenit cunoscută după ce a participat la Insula Iubirii. Ulterior, acesta a intrat în casa Puterea dragostei, unde l-a cunoscut pe actualul ei iubit, Robert Urucu. Cei doi vor deveni părinți pentru prima oară și vor avea un băiețel.

Citește și: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei și-a făcut două intervenții estetice:„Când m-am pus pe masa de operație…'

Citește și:Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei e însărcinată!Modul inedit în care a făcut anunțul

Citește și:Ce mesaj controversat a transmis Andrew Tate, după ce el și fratele lui au fost arestați:”Cine e mai tare decât Tate?”

Citește și:Cine a fost Leopoldina Bălănuță, soția lui Mitică Popescu.Au fost căsătoriți timp de 22 de ani

Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei are probleme de sănătate în ultimul trimestru de sarcină

Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei va deveni mamă peste două luni. Vedeta a intrat în a șaptea lună de sarcină și abia așteaptă să-și strângă la piept bebelușul. Cu toate astea, fosta concurentă se confruntă cu probleme de sănătate și recunoaște că îi este teamă de naștere. Invitată în emisiunea Online Story by Cornelia Ionescu', Marinela și-a arătat burtica de gravidă și a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate. Mai mult, doctorul a sfătuit-o să nu nască natural.

„Îmi imaginez că până la urmă nu o să dureze atât de mult, o să fie mai greu în prima parte. Eu nu mă simt pregătită pentru o naștere naturală, simt că corpul meu nu poate să ducă atât de mult.

Am făcut și rinoplastie, implant, dar simt eu că nu pot să duc atât de mult. Și nu neapărat doar de asta și pentru că am întâmpinat câteva mici probleme de sănătate în urma analizelor și controalelor pe care le-am făcut. Am tensiunea mare, doamna doctor mi-a sugerat că nu cred că ar fi tocmai ok să nasc natural dacă am tensiunea mare, mai ales că mie îmi crește tensiunea la frică, la ce e nou.Am mai întâmpinat o mică problemuță de curând cu glicemia. Din câte mi-a zis domnul doctor, la femeile gravide trebuia să fie în proporție de 95, la mine era 110. Acum va trebui să fac iar niște analize, controale, ca să fie totul în regulă pentru bebe și pentru mine.”, a declarat Marinela Mavrodin.

Marinela Mavrodin s-a îngrășat 12 kilograme în sarcină

Marinela Mavrodin trăiește o poveste de dragoste alături de Robert Urucu, iar peste două luni vor deveni părinți pentru prima oară. Viața fostei concurente s-a schimbat radical și a dezvăluit că s-a îngrășat 12 kilograme în timpul sarcinii. Tânăra susține că nu se abate de la mâncare, dar reușește să nu mai mănânce după ora 22.00.

„M-am îngrășat 12 kilograme. Se și vede, mai ales la față. Sincer nu mă deranjează, pentru că știu că sunt o persoană ambițioasă și că dau kilogramele foarte repede jos, nu mi-a plăcut niciodată să fiu mare. Cu siguranță o să slăbesc destul de repede, nu îmi fac probleme. De asta am și zis că dacă mi-e poftă și mi-e foame mănânc, asta e. Nu mănânc după 12 noaptea decât dacă am pofte. Nu exagerez să mănânc dulciuri sau paste. Până în ora 22 mănânc și după aceea somn.”, a mărturisit Marinela Mavrodin, la WOWnews.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei va avea băiat

În urmă cu câteva luni, Marinela Mavrodin și iubitul său au aflat sexul copilului. Cei doi au împărtășit vestea minunată cu fanii din mediul online. Mari și Robert au aflat că vor fi părinți de băiat, fiind extrem de bucuroși. Emoționată de moment, fosta concurentă a izbucnit în lacrimi.

„Am atât de multe emoții, este un sentiment pe care nu l-am trăit niciodată! Acest sentiment mă sperie, mă bucură, dar totodată este fascinant tot ce se întâmplă în viața noastră! Cu toate că te așteptam demult, ne-ai surprins și suntem copleșiți de emoțiile pe care nu le putem descrie, dar și de o iubire ce nu se aseamănă cu niciun alt sentiment.TU dai sens vieții noastre, așa că te vom considera întotdeauna o binecuvântare. De-abia aștept să ne petrecem o viață împreună”, a scris Marinela pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton