Marinela Chelaru, cu ochii în lacrimi pe patul de spital: "Îmi vine să plâng de fiecare dată când îmi amintesc acest lucru..."

 Dumitrache Laura
.

Marinela Chelaru a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, având probleme de sănătate grave. Actrița se află la spital, iar recent a vorbit despre problemele cu care se confruntă, dar și despre relația pe care a avut-o cu părinții săi. Cel mai mare regret al Marinelei Chelaru este că nu a devenit mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marinela Chelaru a fost internată la spital, după ce în ultimele zile s-a simțit foarte rău. Îndrăgita actriță a suferit o operație la inimă, dar aceasta continuă să se simtă rău, motiv pentru care medicii au decis să o țină în spital sub supraveghere.

marinela chelarumarinela chelaru

Actrița din trupa Vouă a vorbit de pe patul de spital despre problemele de sănătate cu care se confruntă în ultima perioadă. Marinela Chelaru susține că acestea s-au agravat după ce părinții săi au decedat. De asemenea, aceasta a dezvăluit motivul pentru care s-a retras din lumea teatrului.

Citește și: Marinela Chelaru a ajuns iar de urgență la spital din cauza problemelor la inimă: „Mă simt tot mai rău. Este foarte, foarte greu”

Citește și:Cum se descurcă Marinela Chelaru cu o pensie de 1.400 de lei: „Sunt amărătă. De parcă nu aș fi muncit deloc”

Citește și:„Delia își dorește copii. A fost judecată fără să se știe motivul”. Andreea Popescu, fosta dansatoare a artistei, face dezvăluiri surprinzătoare

Citește și:Bianca Drăgușanu, după ce a pierdut procesul intentat Claudiei Pătrășcanu, pentru defăimare: „E doar o bătalie, nu războiul. I s-a dat dreptul să mă jignească fără limite?”

Marinela Chelaru, cu ochii în lacrimi pe patul de spital

Marinela Chelaru este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Ani de zile a jucat pe scena teatrului românesc, iar acum se confruntă cu mari probleme de sănătate. Actrița din trupa Vouă se află internată în spital, după ce în urmă cu câteva zile s-a simțit foarte rău. Marinela Chelaru are probleme cu inima, iar în urmă cu câțiva ani a suferit o intervenție chirurgicală.

Recent, actrița a vorbit de pe patul de spital despre problemele de sănătate, dar și despre cele mai mari regrete din viața sa. Marinela Chelaru susține că problemele de sănătate s-au agravat după ce ambii părinți au decedat. „Cum să mă simt, am probleme cu inimioara. Trebuie să o mai pun la punct din când în când că e cam obraznică. Sunt niște lucruri care cred eu că se vor rezolva sau cel puțin așa sper. Totul trebuie să se întâmple sub supravegherea medicilor, nu pot să mă ocup singură de asta. Țin cont de părerile doctorilor și iau tratament.În momentul în care au decedat mi-au luat tot cu ei. I-am iubit foarte mult și am avut o relație superbă cu părinții mei și de când i-am pierdut am simțit o schimbare majoră în corpul meu și nimic n-a mai fost la fel.”, a declarat Marinela Chelaru pentru fanatik.

Care este cel mai mare regret al Marinelei Chelaru

Aflată pe patul de spital, Marinela Chelaru a dezvăluit că problemele la inimă s-au agravat iar acum se află sub supravegherea medicilor. Actrița a mai spus că cel mai mare regret al său este că nu a devenit mamă niciodată. „Regretul meu este că nu am dat naștere unui copil, mi-aș fi dorit foarte mult. Înainte să ajung la facultate eu am fost educatoare și îmi plac foarte mult copiii. Nu pot să uit și îmi vine să plâng de fiecare dată când îmi amintesc acest lucru. Îmi este dor tare de acea perioadă și am niște amintiri superbe..(…)Dacă am văzut că nu pot să am copii pe cale naturală, am zis las-o așa, din păcate nu m-am dus să vad de ce. Eu fiind educatoare am trăit între femei care se chinuiau foarte mult să facă copii, cu tratament, și le era destul de rău și nu am vrut să mă duc să mă caut. „, a mai dezvăluit îndrăgita actriță.

Motivul pentru care Marinela Chelaru nu mai apare pe scenă

În vârstă de 63 de ani, Marinela Chelaru, s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani. Actrița a fost pasionată de teatru încă de când era mică, iar ani de zile a reușit să-i cucerească pe români cu umorul său special. Marinela Chelaru susține că nu a renunțat la teatru din cauza problemelor de sănătate.

Nu am renunțat la scenă din cauza problemelor de sănătate. Nu au fost probleme care să mă forțeze să renunț la teatru. Altele au fost problemele și chiar nu știu nici eu de ce, pentru că nu a fost alegerea mea nicio secundă. În lumea asta a noastră ești bun doar cât au unii oameni nevoie, cât nu mai au nevoie, gata, te uită, din păcate.”, a mai adaugat actrita.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton