Marina Almășan, dezvăluire neașteptată despre cartea pe care a scris-o în amintirea lui Victor Socaciu: "În contractul încheiat, am specificat că..."

 Dumitrache Laura
.

Marina Almășan a lansat o carte despre Victor Socaciu., fostul ei soț. La șapte luni de la moartea regretatului artisti, prezentatoarea tv a făcut dezvăluiri neașteptate despre cartea pe care a scos-o. Mulți au acuzat-o pe vedetă că vrea să se îmbogățească de pe urma exemplarelor publicate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 5 mai, vedeta de la TVR 2 și-a lansat cartea de amintiri „Ceasul iubirii… cei 16 ani alături de Victor Socaciu'. Marina Almășan a împărtășit cu toată lumea memoriile sale cu fostul soț, regretatul Victor Socaciu. Conform mărturiilor sale, vedeta a așteptat nu mai puțin de zece ani să vorbească despre tatăl fiului ei.

victor socaciu a muritvictor socaciu a murit

Cartea Marinei Almășan despre fostul ei soț a devenit tot mai căutată în ultimul timp, deși a fost lansată de curând. Prezentatoarea TV a vrut să sublinieze că nu vrea să se îmbogățească în urma exemplarelor vândute.

Citește și: Vasile Șeicaru, reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu:„Ce rușine, cum poți abera astfel?'

Citește și: Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu, continuă scandalul cu Marina Almășan:”Și-a cerut măcar scuze că l-a acuzat pe nedrept?”

Citește și: Cu ce se ocupă Silvia Popescu după ce a câștigat de două ori Bravo, ai stil! și de ce nu s-a mai întors în televiziune:„Mi s-au mai făcut propuneri, însă…'

Citește și: Răzvan Fodor revine la Antena 1 cu emisiunea Alpha Kids. Când începe show-ul:„Am așteptat foarte tare'

Marina Almășan, dezvăluire neașteptată despre cartea pe care a scris-o în amintirea lui Victor Socaciu

Marina Almășan a lansat o carte despre fostul ei soț, Victor Socaciu, intitulată  „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”. Deși a fost lansată în curând, cartea a devenit tot mai căutată în ultimul timp. După ce multă lume a acuzat-o că vrea să se îmbogățească în urma vânzării exemplarelor, Marina Almășan a vrut să lămurească lucrurile. Prezentatoarea TV a declarat că nu se poate vorbi despre un succes financiar pentru că a renunțat de bunăvoie la drepturile de autor remunerate, încă de când a semnat editura.

„Trebuie să vă spun că înțelegerea mea cu editura a fost foarte clară de la bun început. În contractul bilateral încheiat, am specificat că renunț de bună voie la drepturile mele de autor remunerate. Am păstrat doar o clauză prin care editura îmi cedează cu titlul de gratuitate un anumit număr de exemplare, cărți pe care la rândul meu le-am dăruit aproape integral prietenilor mei.”, a declarat Marina Almășan pentru playtech.ro.

Cartea lui Marina Almășan are un succes real

Fosta soție a lui Victor Socaciu e conștientă că nu doar fanii lui Victor Socaciu sau prietenii săi apropiați au achiziționat cartea. Marina Almășan susține că probabil mai sunt persoane care au cumpărat cartea doar pentru a aflat anumite lucruri.

„Este foarte posibil să existe și persoane care au cumpărat cartea pentru a afla mai știu eu ce cancanuri. Există câteva episoade mai nostime în carte, dar nu voi vorbi despre ele, fiindcă nu mă dau în vânt după așa ceva!', a adăugat Marina Almăsan.

Victor Socaciu a murit în urmă cu șapte luni

Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie 2021, la vârsta de 68 de ani. Artistul și-a petrecut ultimele șapte săptămâni din viață în spital. În trecut, Victor Socaciu a suferit un transplant de rinichi și avea mai multe probleme de sănătate, iar în aprilie fusese diagnosticat cu COVID.

Marina Almășan și Victor Socaciu au divorțat cu mare scandal în urmă cu câțiva ani. Cu toate astea, prezentatoarea tv recunoaște că l-a iubit enorm și că despărțirea lor a afectat-o la modul cel mai serios.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton