Marina Almășan are din nou COVID, chiar înainte de vacanță: "Am chemat ambulanța"

 Dumba Gabriela
.

Marina Almășan a aflat că are din nou COVID, chiar înainte să plece în vacanță. Prezentatoarea TVR avea planificată o colaborare cu o agenție de turism, care urma să o trimită în Egipt, însă Marina Almășan a aflat că are COVID și nu o formă foarte ușoară, având în vedere că a chemat ambulanța.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan a fost nevoită să intre în concediu medical și să-și anuleze călătoria în Egipt, după ce a aflat că are Covid. Vedeta tv, care acuza dureri de cap și o stare nu prea bună de sănătate, a chemat ambulanța după ce testul rapid pe care și l-a făcut ea însăși a indicat faptul că este pozitivă.

diana-sosoaca-marina-almasandiana-sosoaca-marina-almasan

Marina Almășan are COVID pentru a doua oară

În loc să-și facă bagajele pentru Egipt, Marina Almășan stă în izolare după ce medicii au anunțat-o că are pentru a doua oară COVID.

„Am făcut COVID, nu știu de unde l-am luat. De vreo trei zile stau acasă. Am fost la un eveniment in memoriam Lucian Avramescu, o lansare post-mortem, a fost lume multă și probabil de acolo.

E mai ușor decât prima oară, dar e COVID. N-am avut o stare prea bună, am chemat și ambulanța. Sunt și vaccinată. M-a durut capul foarte tare vreo două zile, plus o stare de moleșeală, pe care am pus-o pe seama căldurii.

Apoi mi-am făcut singură un test rapid și a ieșit pozitiv.  A luat și regizoarea emisiunii mele, care și a ea fost la eveniment', a mărturisit Marina Almășan pentru playtech.ro.

Citește și: Olivia Păunescu, prezentatoarea de la Antena 1, s-a căsătorit în secret.Cine e soțul vedetei

Citește și: Denisa Filcea a postat o imagine cu fiica ei și a stârnit un val de reacții. Ce a pățit:„Nu credeam că va veni și ziua în care…’

Citește și: Cum arată Monica Bîrlădeanu în costum de baie, la 43 de ani:„Prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani’

Marina Almășan l-a trimis pe nepotul ei în vacanță, după ce a aflat că are COVID

Chiar înante să plece în Egipt, de unde ar fi urmat să transmită ma multe corespondențe despre locurile pe care le vizita, Marina Almășan a aflat că trebuie să stea în izolaee, așa că l-a trimis în locul ei pe nepotul său, Horia Almășan.

„Am fost diagnosticată cu o zi înante de a pleca în Egipt. Aveam o colaborare cu o agenție, care m-a invitat să merg pentru o săptămână să fac corespondențe de acolo. Am renunțat și s-a dus în locul meu nepotul, fiul fratelui meu, care e adolescent și face el corespondențe de acolo', a mai spus vedeta TVR.

Marina Almășan a mai avut o dată COVID, anul trecut

Anul trecut, pe 8 martie, Marina Almășan dezvăluia că a avut COVID.

„Am ales să nu vorbesc despre boala mea, atâta timp cât ea era în plină desfășurare. Odată pentru că , observand , în timp, influența pozitivă pe care o am asupra celor din jur, n-am vrut ca întâmplarea' mea să-i destabilizeze' emoțional pe cei ce am văzut că-și trag din mine' energiile pentru a merge mai departe. (…) În urma mea, sper, a rămas un virus care m-a atacat mișelește, îngenunchind toată prudența care m-a caracterizat, în tot acest an.

Nu mă întrebați cum l-am luat. De unde. De la cine. Sunt unul din cei mai corecți purtători de mască, spălători' de mâini și păstrători' de distanțare fizică, în plus, sunt un om sănătos, care se hrănește corect, doarme bine, face sport și are o atitudine pozitivă.

Și totuși…fix de Ziua femeii, când Evele lumii primeau flori, parfumuri și declarații de iubire, mie mi-a pătruns în viață …Covid-ul.

Mai întâi cu o durere atroce de coloană, însoțită de o febră moderată și o discretă tuse de genul celor pe care le dobândești, de regulă, atunci când ieși dezbracat, în frig. Ieșisem și eu, cu câteva zile în urmă, de aceea gandirii mele pozitive nu i-a fost greu să-i aplice stării mele un diagnostic nevinovat : bronșită.„, a scris Marina Almășan pe site-ul său.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton