Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, hărțuite zilnic de un fan înfocat. Au mers la poliție: „Suntem într-un real pericol”

 Borcilă Andreea
.

Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, hărțuite zilnic de un fan înfocat. Cele două interprete de muzică populară trăiesc coșmarul vieții lor de ceva timp, ajungând să ceară ajutorul Poliției. Una dintre celebrele surori a povestit, în direct, la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV, perioada dificilă prin care trece.  

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mariana Ionescu Căpitănescu, în vârstă de 53 de ani, și sora sa, Marcela Fota, care va împlini cât de curând 45 de ani, sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate interprete de muzică populară de la noi. Cele două surori au succes pe plan profesional, iar asta vine la pachet și cu beneficii, dar și cu consecințe. 

Mariana-Ionescu-Capitanescu-6Mariana-Ionescu-Capitanescu-6

Cele două surori trec prin drama vieții lor. În ultima perioadă, au de-a face cu un individ care se dă drept fanul cel mai înfocat al artistelor și care nu le lasă deloc în pace pe cântărețe. 

Citește și: Cum a reușit Marcela Fota să treacă peste șocul cauzat de mortea soțului ei:”Îmi doresc o împăcare psihică a copilului meu”

Citește și: Marcela Fota, mesaj dureros în ziua în care ar fi aniversat 3 ani de la nuntă.Și-a pierdut soțul în urmă cu 2 ani

Citește și: Afacerea lui Rică Răducanu de pe litoral, în prag de faliment:„Nu-s turiști pe nicăieri, scaunele localurilor sunt întoarse'

Citește și: Cum se înțelege logodnicul Romaniței Iovan cu fiul ei, Albert:„Asta spune mult despre relația lor…' / EXCLUSIV

Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, hărțuite zilnic de un fan înfocat

Una dintre surori, Mariana Ionescu Căpitănescu, a fost invitată, recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Atât ea, cât și Marcela Fota trec printr-o perioadă dificilă, iar asta pentru că sunt hărțuite zilnic de același individ care pretinde că este fanul artistelor. Inițial, bărbatul ar fi făcut o obsesie pentru cântăreața Marcela Fota, al cărui număr de telefon a fost în cele din urmă blocat. Bărbatul nu a renunțat, astfel că a început să insiste la sora artistei, Mariana Ionescu Căpitănescu. Vedeta mărturisește că a ajuns la capătul puterilor. 

De data asta am ajuns la capătul puterilor! Mă simt hărțuită! E un individ are a înnebunit-o pe sora mea cu mesaje, că vrea să se întâlnească cu ea. (…) L-am blocat deja pe trei numere. De o lună de zile mă sună pe mine. (…) Să vă arăt de câte ori sună! Am fost la Poliție, am lăsat numerele de pe care mi-a dat mesaje… La Poliție mi-au zis că nu mai au voie să localizeze telefonul. 

O jignește pe sora mea, Marcela, mă jignește și pe mine și pe soțul meu. (…) Sora mea, Marcela Fota, l-a blocat,, pe telefonul ei poate, pe al meu, nu pot. Aseară mi-a trimis cred că 80 de mesaje. Într-o zi mi-a dat 200 de apeluri în 2 ore. Acum pun telefonul pe mod avion și pe mine nu mă poate suna lumea. (…) Noi suntem într-un real pericol. (…) Eu nu mai am liniște, sunt agitată, acest individ m-a șocat, a spus cântăreața de muzică populară, în emisiune.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton