Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară: ”La bloc este foarte greu. E greu. Trebuie să...” Cum s-a schimbat viața lor / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară. Liderul Formației Savoy preferă să lucreze în liniște în Axintele, Județul Ialomița, unde este relaxat că nu își deranjează vecinii. Într-un interviu pentru viva.ro, cântărețul a mărturisit că la bloc este nevoit să lucreze cu niște căști pe urechi. Despre soția sa, care îi face toate bunătățile din lume, are numai cuvinte de laudă. Solistul a reușit să slăbească 30 de kilograme cu o dietă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marian Nistor și soția lui s-au mutat la țară. Cântărețul este fericit că poate lucra relaxat și în liniște, și că nu își deranjează vecinii, atunci când compune sau ascultă piese. Soția lui, Dorina Paraschiv, îl răsfață cu preparate delicioase, dar el este atent să nu se mai îngrașe, mai ales că a reușit să dea jos 30 de kilograme.

87280129_2613749655511513_8695487347489243136_n87280129_2613749655511513_8695487347489243136_n

Citește și: Marian Nistor și soția lui, Doina Paraschiv, au aniversat 24 de ani de căsătorie: 'De fapt, cățelușa mea ne-a unit. Nu a mai plecat de acolo…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a slăbit Marian Nistor 30 de kilograme, la 78 de ani: „Arătam ca un ardei umplut cu forța”

Citește și: Cum se descurcă Valentina Pelinel ca mamă și ce sacrificii a făcut pentru mariajul cu Cristi Borcea: „Viața în căsnicie este o provocare. Am avut de înfruntat dificultăți și situații tensionate' / EXCLUSIV

Citește și: Locuința lui Salman Khan a fost înconjurată de polițiști. Iubitul Iuliei Vântur a fost amenințat cu moartea de unul dintre cei mai periculoși interlopi din India

Marian Nistor s-a mutat la țară: 'Avem trei căței și trei pisici'

Marian Nistor și soția lui, Dorina Paraschiv își petrec cea mai mare parte din timp la țară, în Axintele, Județul Ialomița. Cei doi artiști au rămas aceiași romantici. Vor lansa în curând, trei albume noi pentru fanii lor, iar artistul va bifa cel de-al șaptelea volum de poezii.

'Venim cu noutăți pentru admiratorii noștri. Lansăm un nou volum de poezii și trei CD-uri. Albumele au trecut de 80 cu acestea trei, iar volumul de poezii va fi numărul șapte. Să dea Dumnezeu să fim sănătoși.

La țară lucrăm liniștiți, pentru că la bloc este foarte greu. E greu. Trebuie să lucrez cu niște căști pe urechi, pentru că nu vreau să deranjăm pe nimeni. Avem animăluțe, ne jucăm cu ele. Avem căței și pisici, trei căței și trei pisici. Sunt o minune. Ne jucăm ca doi copii cu ei', a declarat Marian Nistor, pentru viva.ro.

Marian Nistor o laudă pe soția lui: 'Da, ce nu face? E periculoasă rău'

Marian Nistor o laudă pe soția lui, care este o gospodină desăvârșită. Întrebat ce preparate delicioase îi face aceasta, cantautorul susține că soția lui, Dorina Paraschiv gătește toate mâncărurile posibile. Liderul trupei Savoy susține că abia se abține, să nu o ia razna cântarul, atunci când se urcă pe el. În rest, celebrul cântăreț este de părere că atât el, cât și soția lui, au rămas prin excelență, aceiași doi romantici.

'Da, ce nu face? E periculoasă rău la gătit, noroc că mă abțin și îmi păstrez greutatea, că dacă mă pun la mintea a tot ceea ce gătește mă refuză cântarul după aceea. Am luat-o foarte în serios, și ea la fel. În rest, noi suntem aceiași doi romantici. Ultimii romantici. Eu sunt prin excelență un romantic', a declarat Marian Nistor.

Marian Nistor, în vârstă de 79 de ani, și Dorina Paraschiv Nistor se cunosc de 36 de ani și sunt căsătoriți de 24 de ani. Cei doi au o familie frumoasă, iar legat de diferența de vârstă dintre ei, aceștia sunt de părere că „vârsta este doar în buletin'.

Marian Nistor a slăbit 30 de kilograme

Marian Nistor de la Savoy a reușit să slăbească 30 de kilograme, la 78 de ani. În cadrul unui interviu, cântărețul a spus că a reușit să scape de kilogramele în plus cu o dietă făcută chiar de soția lui, Dorina Paraschiv. Iată cum arată acum solistul trupei Savoy.

Cântărețul a ajuns acum să cântărească 70-80 de kilograme și declară că se simte mult mai bine. Înainte de cura de slăbire, artistul avea 109 kilograme.

În cadrul unui interviu, acesta a mărturisit că soția lui a fost cea care l-a îndemnat să slăbească. Acum, Dorina îi gătește dietetic și are grijă să consume cât are nevoie.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton