Marian Manole, mesaj dur după declarațiile lui Răzvan Simion despre Mădălina Manole: "Oamenii ăștia au cunoscut-o doar în studio"

 Raiciu Adriana
.

Marian Manole, mesaj dur după declarațiile lui Răzvan Simion despre Mădălina Manole. Recent, Răzvan Simion a vorbit despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Mădălina Manole. Printre altele, prezentatorul a precizat că regretata artistă se confrunta cu depresie postpartum. Fratele cântăreței a reacționat acum și i-a dat o replică dură vedetei de televiziune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe 14 iulie se împlinesc 12 de ani de când Mădălina Manole s-a stins din viață. Tragedia a avut loc hiar în ziua în care îndrăgita artistă ar fi împlinit 43 de ani… Recent, Răzvan Simion a rememorat ultima întâlnire cu aceasta și a vorbit chiar și despre depresia postpartum cu care se confrunta. Ei bine, la puțin timp după ce prezentatorul a făcut aceste declarații, Marian Manole a reacționat.

26615_10150128510855459_3791928_n-126615_10150128510855459_3791928_n-1

Astfel, în cadrul unui interviu, fratele regretatei artiste a decis să îi dea replică vedetei de televiziune. Iată ce declarații a făcut Marian!

Citește și: Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului artistei, de ziua lui: „Atât puteam

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței:„Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât

Citește și: Albert Oprea este noul concurent de la Casa iubirii:'Am avut un stil de viață destul de haotic și…'

Citește și: Cum percepe Andreea Marin diferența de vârstă dintre ea și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu:„Nu suntem oamenii care să trăiască…’ / EXCLUSIV

Marian Manole, mesaj dur după declarațiile lui Răzvan Simion despre Mădălina Manole

Anul acesta, Mădălina Manole ar fi împlinit 55 de ani. Însă, din nefericire, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar vedeta a decis să-și pună capăt zilelelor, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani. Răzvan Simion a rememorat recent ultima sa întâlnire cu artista, petrecută în platoul de la Neatza, cu doar o săptămână înainte de a-și lua viața, și a dezvăluit că Mădălina Manole era de nerecunoscut.

„Depresia asta se instalează pentru că e hormonal, așa se întâmplă lucrurile. Asta până când a dispărut Mădălina Manole, la o săptămână după ce a fost la noi în emisiune. A fost la noi în emisiune și era de nerecunoscut. Cariera plus depresia asta post partum au fost un cocktail de hormoni, pentru că cei din jurul ei au ridicat din umeri, ba chiar erau indolenți. Și a decis de capul ei. Există și e a naibii de periculoasă. Și pentru mamă și pentru copil', a spus Răzvan.

La puțin timp după ce aceste declarații, Marian Manole a reacționat dur și a decis să îi dea replică prezentatorului de televiziune.

'Hormonii lui au luat-o razna. O fi de la căldură sau de la inactivitate sexuală? Despre Răzvan ăsta nu pot să spun decât că vorbește fără să știe, aceștia ca el sunt oameni care au cunoscut-o doar de conjunctură! Dacă avea puțin respect față de ea, de familia ei, și dacă era mai documentat în ăștia 12 ani, ar fi trebuit să tacă, măcar! Ce să spun despre unii ca ăsta, care au cunoscut-o doar în studio!

Ce priceput e el în problemele astea feminine cu depresii post partum! Poate îl lovește și pe el o depresie post partum! Dacă și-ar face Răzvan Simion ăsta inseminare artificială, poate duce și el o sarcină și ne va spune când va naște ce senzații are! Numai ce e în sufletul meu nu aș vrea să știți! Mai bine ar tăcea! V-ați întrebat, voi, ziariștii, ce e în sufletul meu, al nostru, al familiei mele? Părinții mei și-au strigat durerea cât au trăit!', a spus Marian Manole, potrivit Ego.ro.

sursă foto- Facebook, arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton