Maria Marinescu recunoaște că viața cu 5 copii este solicitantă: "Scot ce e mai rău din mine"

 Dumitrache Laura
.

Maria Marinescu și-a refăcut viața pentru a treia oară în 2016. Creatoarea de modă s-a căsătorit cu Alin Petrache, iar acum este mama a cinci copii, cele trei fiice ale lui Alin din prima căsătorie, fiul ei, Levin din căsătoria cu Frank Collin, și mezinul Iacob. Vedeta a recunoscut că viața cu 5 copii nu este deloc ușoară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 43 de ani, Maria Marinescu, se poate declara o femeie împlinită. Vedeta este căsătorită cu Alin Petrache, iar împreună cresc cinci copii. Cei doi au împreună un fiu, pe Iacob, iar fiecare mai are copii din relațiile anterioare. Creatoare de modă a fost măritat cu Ion Ion Țiriac în 2007 și cu Frank Collin, de care a divorțat în 2015.

maria marinescu familiemaria marinescu familie

Maria Marinescu a devenit cunoscută la începutul anilor 2000, atât ca artistă, cât și ca designer vestimentar. Vedeta a trecut prin trei căsnicii, iar acum și-a găsit fericirea alături de Alin Petrache, fostul președintel al Federației Române de Rugby.

Citește și: Cum se descurcă Maria Marinescu și soțul ei cu 5 copii:”Nu te plictisești niciodată. Îți aduc stres, dar și multe bucurii”

Citește și:Gică Popescu și Florin Răducioiu, reacții după gestul obscen al portarului Argentinei, la Campionatul Mondial:”Am rămas consternat”

Citește și:Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă cu familia, după o lună petrecută în Thailanda: „Dor mare'

Citește și:Cine e Kylian Mbappé Lottin.A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

Maria Marinescu recunoaște că viața cu 5 copii este solicitantă

Maria Marinescu a devenit mamă și a lăsat pe planul doi cariera sa. Nu a renunțat la cariera de designer vestimentar, dar se preocupă mai mult de creșterea celor cinci copii ai săi. Vedeta formează un cuplu cu Alin Petrache, iar împreună cresc cinci copii, trei fetițe și doi băieți. Recent, Maria a recunoscut că viața ei s-a schimbat foarte mult de când s-a căsătorit cu soțul ei. În timp ce fetele sunt mai liniștite, cei doi băieți sunt mai gălăgioși.

Nu e gălăgie la noi în casă. Sunt cuminți. Fiecare la el în cameră. Când se mai strâng mai iese hărmălaie, dar băieții sunt mai gălăgioși așa când joacă fotbal prin curte, mai joacă și prin casă, mai sparg o lampă, mai una alta. În rest chiar am copii cuminți, și Iacob e ascultător. E înțelept așa'a declarat Maria Marinescu pentru ego.ro.

Maria Marinescu: „Scot ce e mai rău din mine”

Creatoarea de modă a recunoscut că sunt zile în care este extrem de obosită și încearcă să-i țină pe cei mici în frâu. Maria Marinescu susține că în unele situații trebuie să ridice tonul pentru a calma lucrurile.

„Efectiv scot ce e mai rău din mine. Zici că sunt posedată când mă apucă. Nu vrei să fii acolo. Ce să mă uit la ei? Trebuie să ridic un pic tonul, nu sunt calmă deloc. Reușesc să mă scoată din minți într-un fel cum nu reușește nimeni. Nu știi că este vorba aia cum că copiii scot ce e mai bun din tine dar și ce este mai rău. Nu poți să-i lași să facă ce vor. Vrei să-i faci oameni, să-i formezi, să fie bărbați, mai ales că sunt băieți. Adică nu',  a mai spus vedeta.

Maria Marinescu nu vrea să își mai mărească familia

Designerul s-a căsătorit cu Alin Petrache în urmă cu șase ani și au o familie numeroasă. Micuțul Iacob este rodul dragostei lor, iar vedeta a vorbit și despre mărirea familiei. Maria Marinescu a declarat în trecut că nu își mai dorește copii. Ecaterina, Casiana și Daria sunt fiicele lui Alin Petrache din căsnicia anterioară, iar Levin este fiul vedetei din căsnicia cu Frank Colin.  'Nu mai vreau copii, gata, mi-a ajuns. Până aici. Avem destui', declara Maria pentru click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton