Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, secretul unei căsnicii care durează de 36 de ani: „Nu este ceva de fațadă”

 Borcilă Andreea
.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au dezvăluit secretul unei căsnicii care durează de 36 de ani. Ambii se iubesc la fel ca în prima zi, cu toate că în relația celor doi nu a existat mereu numai lapte și miere. Le este greu să stea departe unul de celălalt, însă alți pași mici le-au consolidat povestea de iubire. Celebra cântăreață a dat totul din casă, despre cum reușește să se înțeleagă cu Bebe Mihu. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Artistei îi merge bine atât în plan profesional, cât și personal. Drept dovadă, trăiește alături de impresarul Bebe Mihu o poveste de iubire care dăinuie de peste trei decenii. Cei doi au mărturisit, recent, ce anume i-a făcut să rămână atât de mult timp împreună. 

MARIA DRAGOMIROIU INTERPRETA DE MUZICA POPULARAMARIA DRAGOMIROIU INTERPRETA DE MUZICA POPULARA

În emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au povestit despre relația lor de cuplu, care durează de 36 de ani. Cei doi au explicat cât de mult contează să petreacă timp împreună. Celebra cântăreață a recunoscut că i-a fost greu în perioada în care soțul său a fost plecat, pentru o perioadă, în America. 

Citește și: Cum a reacționat Maria Dragomiroiu după ce Cătălin Botezatu i-a lăudat pozele în costum de baie:”Am grijă de mine”

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:”E de dat de exemplu”

Citește și: Florin Grozea de la Hi-Q, mesaj pentru Ilinca Vandici privind declarațiile ei despre „bărbatul adevărat':„Doamna este suferindă'

Citește și: Ce pensie are Serghei Mizil:”Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente”

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, secretul unei căsnicii care durează de 36 de ani

Pentru artistă, Bebe Mihu este cel mai mare sprijin al ei, mai ales că-și împart și cele bune, și cele rele de mai bine de 30 de ani. Vedetei i-a fost greu atunci când persoana iubită a plecat, pentru o perioadă, în America. La rândul său, Bebe Mihu a explicat că s-a întors mai devreme acasă pentru că nu a mai putut suporta lipsa cântăreței. 

„Nu este ceva de fațadă. Așa simțim. Mie mi-a fost foarte greu cât a fost plecat. Îmi este greu fără Bebe. El este sprijinul meu', a spus Maria Dragomiroiu.

„Trebuia să mai continui și luna martie, dar m-am oprit și m-am întors. Respectul trebuie să primeze, noi avem 36 de ani împreună', a completat Bebe Mihu. 

Cum își mențin Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu flacăra pasiunii 

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au dezvăluit secretul unei căsnicii care durează de 36 de ani. Cei doi fac tot posibilul să se surprindă unul pe celălalt, atunci când au ocazia. De aceea, bilețelele de dragoste sunt calea către o relație împlinită și de lungă durată. Totodată, Maria Dragomiroiu a învățat să lase de la ea, pentru a nu isca vreo ceartă neînsemnată. 

„Lucrurile mărunte sunt cele mai importante. Când a venit Bebe, după ce a stat două luni în America, a găsit un bilețel sub pernă. Vreau în jurul meu să fie numai iubire. Eu nu suport să văd discuții contradictorii, chiar dacă sunt benefice, îmi fac rău', a dezvăluit interpreta de muzică populară.

Cum  sărbătoresc Paștele Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu vor sărbători Paștele în familie. Nepoții i-au vizitat deja și au pregătit împreună turtă dulce. Cei doi și-au amintit de copilărie și de activitățile pe care le făceau în această perioadă.

„La mine la Vâlcea, în Joia Mare, după ce anunțau toți bojii de pe șanț, se sărea peste focul ăla mare și făcea mămica mea gogoși. Acea bucurie nu am mai regăsit-o. În Vinerea Mare știu că se jeleau morții. Pentru noi, copiii, era o frică. Întotdeauna la masă trebuie să miroasă a miel, putea să fie și un purcel de lapte și un ieduț umplut. În ziua de Paște cel mai interesant pentru copii era să ciocnim ouă. Era o măiestrie să alegi oul', a încheiat Maria Dragomiroiu.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton