Maria Dragomiroiu, adevărul despre scandalul cu Elena Merișoreanu: "O rog frumos să nu mă mai înjure"

 Dumitrache Laura
.

Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu nu își mai vorbesc, deși în trecut erau prietene bune. Cele două interprete de muzică populară și-au aruncat cuvinte grele. Scandalul dintre cele două a început în 2019, după ce Elena Merișoreanu a comentat la emisiuni tv despre pensia colegei sale de breaslă. Recent, Maria Dragomiroiu a spus adevărul despre conflictul cu artista de muzică populară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu a pornit în anul 2019, după ce în presă au apărut informații despre pensia Mariei Dragomiroiu. Ulterior, colega ei de breaslă a făcut numeroase comentarii despre acest subiect, iar vedeta din Vâlcea a fost deranjată de acest lucru.

maria dragpmiroiumaria dragpmiroiu

După ce Maria Dragomiroiu a vorbit despre pensia sa, declarându-se nemulțumită de banii pe care ii primește, Elena Merișoreanu i-a bătut obrazul și i-a spus că mai are și alte venituri. Invitată în emisiunea 40 de intrebări cu Denise Rifai, Maria Dragomiroiu a vorbit despre conflictul cu cea care i-a fost prietenă ani de zile. â

Citește și: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare, la 12 ani de la moartea Mădălinei Manole:„Spunea că asupra familiei ei apasă un blestem'

Citește și: Cine este Maria Dragomiroiu.Artista a fost victima violenței domestice

Citește și: Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, când locuia cu părinții:„Au fost destul de stricți'. Pe ce cheltuie acum sume importante

Citește și: Cât plătește Elena Băsescu pentru școala copiilor ei:„Mamă mândră!'

Maria Dragomiroiu, adevărul despre scandalul cu Elena Merișoreanu

Între Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu a intervenit un conflict care durează de aproape patru ani. Maria Dragomiroiu declara în trecut că este nemulțumită de pensia de 1200 de lei pe care o primește, iar colega ei de breaslă i-a dat o replică destul de dură. De atunci a izbucnit un scandal de proporții între cele două.

Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică, dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu am peste 30 de ani de muncă la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul„, declara Elena Merișoreanu la Agentul VIP

Maria Dragomiroiu: „Eu chiar am apreciat-o”

Maria Dragomiroiu a fost invitată în emisiunea  „40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a vorbit și despre conflictul dintre ea și Elena Merișoreanu. Artista de muzică populară a fost întrebată dacă artista este invidioasă pe ea.

„Nu, categoric nu. Asta a fost în cadrul emisiunii, pentru că așa era formatul, era trecut deja pe fițuica aia, eu am spus doar că minte. Minciuna este o boală, sunt oameni care mint și în jurul unei minciuni fac o poveste. Îmi pare foarte rău, eu chiar am apreciat-o și a fost la nunta mea, la cununia mea civilă, pentru că era împreună cu soțul dumneaei, domnu Croitoru, un om excepțional, mai ales că stă acolo lângă mine, suntem din sate învecinate, la Vâlcea, și mi-a dat cei mai mulți bani pe masă…”, a declarat Maria Dragomiroiu.

Maria Dragomiroiu, mesaj pentru Elena Merișoreanu

Interpreta de muzică populară a vorbit și despre pensia pe care o primește lunar. Maria Dragomiroiu a mărturisit că nu s-a plâns niciodată de veniturile de la stat. Mai mult, artista susține că primește și în prezent mesaje de la internauți care o critică pentru că se vaită de pensia sa. Cântăreața i-a transmis un mesaj ironic Elenei Merișoreanu. „O rog frumos să nu mă mai înjure (n.r – pe Elena Merișoreanu), că am făcut aproape 2.000 lei pensie. Și cu indemnizație, aproape 2.700 lei. Așa că am cu ce să trăiesc, lăsați-mă. Glumesc. Dar eu nu trăiesc din asta (…) Am avut grijă de bătrânețile mele”.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton