Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț, Ciprian Tapota. Cum au fost surprinși cei doi, în prezența fiului lor

 Pirvu Cristina
.

S-a aflat! Maria Constantin s-a împăcat cu fostul soț, cu Ciprian Tapota. Cei doi au divorțat în urmă cu mai mulți ani de zile, cu scandal. Au împreună un băiețel frumos care se pare că i-a adus din nou împreună. 

Ani la rând, Maria Constantin nu s-a înțeles cu primul ei soț, cu Ciprian Tapota. Aveau diverse neînțelegeri chiar și în ceea ce îl privește pe copilul lor. Micuțul stătea în principal la el, iar vedeta îl mai vizita uneori.

De când au divorțat, cei doi au luat-o pe drumuri separate. Ea s-a căsătorit cu Marcel Toader, care a murit chiar anul acesta, iar el a avut o relație cu o altă cântăreață de muzică populară, Diana Popescu. Aceasta i-a dăruit un copil, în urmă cu doi ani. Ce doi nu și-au oficializat relația.

Iată că acum, Ciprian Tapota și Maria Constantin au apărut împreună.

Codruț, fiul lor, a împlinit 10 ani, în weekend, iar în dreptul fotografiilor cu ei trei a apărut un mesaj scris chiar de Ciprian: 'De dragul lui, pentru că îl iubim!!!'. Fanii au reacționat: 'Poate gresesc, dar presimt ca o sa fiti iarasi împreuna o familie minunata!'.

Ciprian Tapota si familia 1Ciprian Tapota si familia 1

Maria Constantin l-a sunat pe fiul lui Marcel Toader, după ce a aflat că fostul ei soț a murit

Maria Constantin și Marcel Toader s-au despărțit cu scandal, însă când acesta a murit, artista a uitat de tot. Maria Constantin l-a sunat pe fiul lui Marcel Toader, imediat după ce a aflat că acesta a murit.

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a fost invitat într-o emisiune TV, unde a dezvăluit că Maria Constantin l-a sunat după ce a aflat de moartea lui Marcel Toader. Vedeta a vrut să-l ajute pe fiul fostului soț, însă acesta a refuzat-o.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton