Maria Constantin, replică dură după ce a fost criticată că s-a apucat de manele: "Cei care vorbesc sunt doar niște..."

 Oana Pantazi
.

Maria Constantin, replică dură după ce a fost criticată că s-a apucat de manele. Maria Constantin a devenit cunoscută cântând muzică populară, însă de ceva vreme artista este acuzată că a schimbat macazul și s-a reprofilat pe manele. Artista a fost criticată recent atât pentru imaginea afișată, cât și pentru faptul că a schimbat stilul muzical. Iată ce replică le-a dat celor care o acuză!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin, replică dură după ce a fost criticată că s-a apucat de manele. Mulți interpreți din showbizul autohton obișnuiesc să abordeze acest stil muzical care are o mulțime de fani, așadar și Maria Constantin cântă manele atunci când i se cere asta. Iată ce replică le dă artista celor care o acuză că a schimbat stilul muzical, dar și că ținutele ei de scenă nu au legătură cu portul popular.

maria-constantin-manele-1maria-constantin-manele-1

Maria Constantin, replică dură după ce a fost criticată că s-a apucat de manele

Maria Constantin are un program foarte încărcat și nu face față solicitărilor pentru evenimente private, chiar dacă tariful ei nu este unul mic. Mai mult, artista abordează toate genurile muzicale, de la muzică ușoară la muzică de petrecere. În ultimul timp însă, solista a fost criticată că și-a schimbat stilul și că s-a apucat de manele. Mai mult, unii fani sunt deranjați și de ținutele ei de scenă… Chiar dacă admite că abordează și acest stil muzical, Maria Constantin mărturisește că nu va renunța niciodată la muzica populară. Iată ce a replicat artista!

Citește și: Cum a aflat Maria Constantin că Marcel Toader a murit. Detaliul neștiut despre fostul ei soț:'Nu doresc nimănui'

Citește și: Maria Constantin, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre cea mai grea perioadă din viața ei:„Nu mai voiam să mă trezesc. Este cumplit să…’

Citește și: Doinița Oancea, despre Daniela Crudu, la iUmor:'E greu să stai o viață întreagă în genunchi'

Citește și: Fuego și-a împodobit bradul de Crăciun:’Știu că pare șocant, dar…’

„Cânt manele, dar nu cred că sunt singura interpretă de muzică populară care s-a apucat de manele. Hai să fim serioși!

Asta o să cânt mereu, pentru că asta cânt de la 7 ani, doar muzică clasică normal cânt. Muzica populară este o pasiune pentru că am crescut cu ea în casă, tatăl meu fiind instrumentist.

Dar trebuie să ne mai și pliem după ceea ce se cere, în condițiile care sunt. Până la urmă, publicul decide. Publicul ne ridică, publicul ne coboară. Dacă asta se ascultă, asta cântăm', a dezvăluit Maria Constantin la Antena Stars.

„Nimeni nu-mi plătește mie facturile”

Maria Constantin admite că interpretează manele, însă spune că piesele cântate de ea au și influențe din folclor. Astea sunt cerințele publicului, așadar artista a ales să abordeze acest gen și măturisește că nu o deranjează comentariile celor din jur.

„Cânt și eu o manea un pic mai stilizată, mai spre folclor. Asta se cere și atunci, într-adevăr, chiar dacă eu aș vrea să merg pe un stil muzical care mi-ar plăcea poate mult mai mult, cerințele astea sunt. Trebuie să ne acomodăm.

Pe mine nu mă deranjează, în general, ceea ce zice lumea. Nimeni nu stă lângă mine, nimeni nu-mi plătește mie facturile. Eu fac fix ceea ce simt eu și consider că atunci când faci ceea ce simți, poți să și transmiți mult mai mult. Cei care vorbesc sunt doar niște oameni care se uită din fața calculatorului, n-au job, n-au nimic și stau să critice', a afirmat Maria Constantin.

Cât despre ținutele ei de scenă, artista spune că este prima care a ales să îmbrace costume stilizate, exemplul său fiind urmat apoi și de alți colegi de breaslă.

„Dacă nu s-ar vorbi, înseamnă că n-aș exista. Cred că am fost printre primii interpreți de muzică populară care și-au dat jos costumul național și au apărut cu tot felul de vestimentații un pic mai stilizate. Chiar dacă am fost criticată, ulterior am fost un model pentru colegii mei. Am vrut să fiu un pic mai excentrică, am vrut să fiu eu. Dacă nu sunt înțeleasă, asta e', a declarat vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton