Maria Constantin, prima fotografie alături de iubit! Cum arată bărbatul care-i va deveni soț

 Oana Pantazi
.

Deși în ultima vreme a fost mult mai discretă în privința vieții sale amoroase, Maria Constantin a postat recent în social media prima fotografie alături de iubit. Iată cum arată bărbatul care i-a făcut din nou inima să bată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a postat recent prima fotografie alături de iubit. Artista a a fost, pe vremea când era căsătorită cu Marcel Toader și chiar și după despărțirea de omul de afaceri, subiect preferat pentru tabloide, viața ei sentimentală fiind disecată de la A la Z. Iată însă că, după despărțirea de Dacian Varga, artista nu a mai fost la fel de dornică să-și expună viața sentimentală.

unnamed-file-2unnamed-file-2

Maria Constantin, prima poză cu bărbatul iubit

Cu toate acestea, Maria Constantin a făcut o excepție de la regulă și li l-a arătat fanilor de pe contul de socializare pe Robert, iubitul ei, alături de care trăiește o poveste de dragoste încă din vara anului trecut.

Fanii au fost încântați și au complimentat-o pe artistă, care, spun ei, pare mai fericită ca niciodată. Mai mult, admiratorilor artistei nu le-a scăpat nici asemănarea dintre cei doi.

„Ce frumoși și ce asemănare între voi, să fiți sănătoși, iubiți si fericiti!”, „Robert, sunteți atât de frumoși împreună”, „Minunați!! Să fiți fericiți”, „Zici că este fratele tău”, „Să fii fericită, Maria, căci meriți” , sunt doar câteva dintre comentariile fanilor Mariei de pe contul de socializare.

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre depresia post-natală prin care a trecut: „Am trăit atacuri de panică, stări de tristețe, frică”/ EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman încă suferă în urma divorțului de Marius Elisei: „Mi-e dor de timpul petrecut împreună”

Citește și: Imagini înfiorătoare! Laurette are mâinile și picioarele distruse după ce a fost bătută în camera de hotel: „Bine că nu am murit'

Citește și: Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, dezvăluiri la un an de la divorț. În ce relații este fostul fotbalist cu ea și cu copiii

În ceea ce privește viitorul ei alături de Robert, Maria Constantin – care a fost căsătorită cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă și mai apoi cu omul de afaceri Marcel Toader – cu nu exclude o a treia căsătorie.

”Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune ‘NU la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți? Doamne ajută, să fie cu noroc”, a mărturisit Maria Constantin la o emisiune TV.

Dezvăluiri dureroase despre căsnicia cu Marcel Toader

Acum, Maria Constantin are un nou iubit, alături de care speră să trăiască doar clipe frumoase… În 2017, artista și Marcel Toader au divorțat cu mare scandal, însă el a fost cel care a acuzat-o de diverse lucruri, în timp ce vedeta a preferat să păstreze tăcerea. Artista a declarat că în căsnicia lor au existat multe probleme, iar ea i-a iertat multe infidelități fostului ei soț. Maria Costantin a recunoscut că a fost bătută și înșelată de Marcel Toader, iar când agresiunile fizice au început, ea a decis să pună punct mariajului.

Abia la doi ani de la moartea fostului ei soț, Maria Constantin a spus partea ei de adevăr despre relația cu Marcel Toader.

‘Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec. Am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm.

Nu mai contam, eu nu mai existam. Asta e cel mai dureros… atunci când partenerul tău trece pe lângă tine ca și când n-ar fi, nu mai există comunicare, apreciere. Te simți în plus, am consierat că decât să fiu în plus… mai bine stau singură și cu siguranță Dumnezeu a avut grijă și a pus ceva deoparte pentru mine’, a spus artista la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton