Maria Constantin, o nouă schimbare de look. Artista s-a tuns și și-a vopsit părul: "Culoarea este genială"

 Dumitrache Laura
.

Maria Constantin și-a schimbat radical look-ul. Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. În ultima perioadă, vedeta a avut parte de numeroase schimbări în viața sa. După ce s-a întors de la Survivor România 2023, Maria Constantin a apelat la o schimbare de look uimitoare. Recent, vedeta și-a surprins din nou fanii cu o nouă tunsoare. Iată cum arată acum vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a participat la Survivor România 2023, unde a rezistat două săptămâni, timp în care a suferit foarte mult. La întoarcerea în țară, vedeta a constatat că părul ei a fost afectat de condițiile dure din jungla dominicană. Astfel, vedeta a fost nevoită să se tundă și să își schimbe culoare părului, mai exact, o nuanță de șaten.

mariamaria

În vârstă de 36 de ani, Maria Constantin a decis să facă o nouă schimbare de look, chiar înainte de Paște. Vedeta a revenit la culoarea blond și s-a tuns mai scurt. Cântăreața a suferit foarte mult după ce s-a întors din competiția Survivor România 2023.

Citește și: Regula stabilită de Maria Constantin pentru invitații de la nunta ei: „O să fie o petrecere, nu neapărat o nuntă clasică”

Citește și:Maria Constantin plănuiește o nuntă complet atipică. Ce tematică a ales pentru invitați: „Vom merge pe conceptul de…”

Citește și:Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară pe o plajă din Miami: „Ești cea mai sexy româncă!'

Citește și:Bianca Drăgușanu mănâncă orice fără să se îngrașe: „Am terminat o caserolă de jumări”. Care e trucul vedetei

Maria Constantin s-a tuns și s-a vopsit blondă

Înainte de a merge la Survivor România, Maria Constantin era blondă și avea o podoabă capilară de invidiat. Ei bine, după cele două săptămâni petrecut în jungla dominicană, vedeta a avut probleme cu părul. Acesta s-a deteriorat din cauza condițiilor precare din competiție, motiv pentru care a fost nevoită să se tundă și să se vopsească. Mai exact, Maria Constantin a ales o nuanță de șaten.

Recent, artista a decis să facă o nouă schimbare de look, chiar înainte de Paște. Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a revenit la nuanța de blond, dar a decis să își mai scurteze părul. Maria Constantin a împărtășit cu fanii din mediul online rezultatul schimbării sale și pare să fie încântată de noul său look. „Bummm, am apărut…cu blond', a fost mesajul artistei în dreptul imaginii de pe contul său de Instagram.Fanii au lăudat-o și apreciat-o pentru noua sa schimbare. „Muult mai bine îți stă blondă!', „Wow, culoarea părului este genială! Ne poți spune nuanța?', „Superbă ca de fiecare dată', „Îți stă bine. Ești superbă și frumoasă', sunt doar câteva dintre mesajele primite de la fani.

Maria Constantin: „Părul mi s-a făcut verde în Dominicană”

Maria Constantin a avut un șoc după ce a fost eliminată de la Survivor România. Interpreta de muzică populară a fost surprinsă de modul în care arăta părul ei, care și-a schimbat culoarea din blond în verde.

„Eu nu am stat decât o săptămănă în junglă, dar nu știu ce s-a întâmplat acolo cu părul meu, e distrus, pur și simplu. Nu aveam șampon, nu aveam nimic acolo. Am observat că imediat ce am ajuns la hotel, după ce am ieșit din concurs, atunci când mi-am făcut baie la hotel, părul s-a făcut din blond – verde. Incredibil, nu știu ce proces de degradare s-a întâmplat acolo. A fost un fenomen foarte ciudat.Am tăiat jumătate din păr, cred! Nu am mai avut ce face, cum să-l recuperez cu vreun tratament minune. Am fost nevoită să-l vopsesc șaten pentru că blond nu mai mergea deloc. Și mie îmi place mai mult blondă, dar asta e. Nu știu când o să-mi revin la culoarea mea inițială. Și fanii mi-au spus că nu prea îmi stă bine cu culoarea asta, dar asta e!', declara artista la scurt timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, potrivit click.

Maria Constantin se căsătorește cu Robert Stoica

Îndrăgita artistă se declară o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Pe lângă cariera sa de succes, Maria Constantin trăiește o poveste de iubire frumoasă alături de Robert Stoica, cu care se va căsători în această vară.

Cei doi își vor uni destinele în luna august, după trei ani de relație. În trecut, interpreta de muzică populară a fost măritată cu fostul afacerist Marcel Toader, de care a divorțat în anul 2018. Un an mai târziu, bărbatul s-a stins din viață în urma unui infarct.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton