Maria Constantin a făcut atac de panică la Splash! Vedete la apă. Antrenorul: „Are niște traume. Suferă”

 Borcilă Andreea
.

Maria Constantin a făcut atac de panică la Splash! Vedete la apă. Celebra artistă este unul dintre concurenții celui de-al cincilea sezon al emisiunii de la Antena 1, care va avea premiera joi, 11 august. Vedeta și-a dorit să-și depășească fricile, însă la un moment dat emoțiile au copleșit-o. Iată ce s-a întâmplat cu îndrăgita artistă! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin a făcut atac de panică la Splash! Vedete la apă. Artista participă în sezonul cinci al emisiunii de la Antena 1, care va avea premiera joi și vineri, 11-12 august, de la 20:30, difuzându-se și în weekendul 13-14 august, de la 20:00. Cântăreața și-a dorit să-și depășească limitele, mai exact frica de apa adâncă și de înălțime. 

maria-constantin-11-1maria-constantin-11-1

În seara concursului, Maria Constantin a avut cele mai mari emoții. Vedeta a început să plângă în timpul antrenamentelor de la Splash! Vedete la apă. 

Citește și: Ce superstiție are Maria Constantin și nu va face la nuntă:„A treia oară este cu noroc'

Citește și: De la ce pornesc discuțiile între Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica:„Nu avem relația perfectă. Asta cu gelozia pleacă cumva de la…'

Citește și: Laurette revine la Splash! Vedete la apă, de la Antena 1, după aproape 10 ani: „Nu am învins complet frica'

Citește și: Motivul real pentru care Bianca Drăgușanu poartă peruci:”În ultimii 3 ani din viața mea n-am mai…”

Maria Constantin a făcut atac de panică la Splash! Vedete la apă

Artista este doar unul dintre concurenții care participă în sezonul cinci al emisiunii Splash! Vedete la apă, marca Antena 1, care are premiera joi, 11 august, de la 20:30. Vedeta are frică de ape adânci și de înălțimi, astfel că atunci când a urcat pe platformă, cântăreața a avut foarte mari emoții. Blondina a făcut chiar un atac de panică, la Splash! Vedete la apă. În seara concursului, vedeta ar fi încercat totuși să cânte, pentru a se mai liniști.

Mi-este teamă de adâncime – dacă nu simt ceva sub picioare, mi-este teamă de înălțime, nu mai spun! (…). Sincer, asta este motivația pentru care am venit aici, la Splash!, pentru că îmi doresc să îmi înving această teamă. Dar o privesc ca pe o competiție, pentru că îmi place tot timpul să fiu în vârf, a răspuns artista, scrie Unica.

Are niște traume. Suferă și este foarte emotivă, a continuat și Cătălin Cozma, antrenorul vedetelor de la emisiune.

În fiecare săptămână, la Splash! Vedete la apă, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminică, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu fac parte din juriul emisiunii, în timp ce prezentatorii sunt nimeni alții decât Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru, Răzvan Fodor, Paula Chirilă și Romică Țociu. La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la Splash! Vedete la apă.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton