Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader: „Supraponderală și rea”

 Lupescu Anca
.

Un scandal de proporții este pe cale să pornească în showbizul românesc. Maria Constantin a lansat atacuri dure la adresa Gabrielei Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader. Maria Constantin a avut o relație cu răposatul Marcel Toader, a cărui soție a fost.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a aruncat cu cuvinte urâte la adresa Gabrielei Cristea, despre care a spus că este supraponderală și a numit-o „a cincea soție'. Cântăreața a mai declarat că Marcel Toader i-a spus, pe vremea când trăia, că Gabriela Cristea este o femeie foarte rea.

„„A cincea soție. Dacă eu am fost a șasea, ghici ciupercă ce e? În momentul de față am observat că are problemă cu greutatea. N-o cunosc personal. Din descrierile fostului soț… îmi spunea că este o femeie foarte rea. Fostul soț mi-a zis, care din păcate nu mai este. Asta e din descrierile lui, eu nu știu mai multe. Nu ar fi neapărat un defect „supraponderală'. Am văzut niște filmări recente și am văzut că a luat ceva în greutate, dar asta nu e de judecat, are deja doi copii', a spus Maria Constantin la emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

c800x800_maria_constantinc800x800_maria_constantin

Maria Constantin și Marcel Toader au divorțat în 2017, după o căsnicie de doi ani, una dintre problemele pe care le acuza cântăreața de muzică populară fiind banii, în sensul în care fostul soț ar fi profitat de banii pe care ea îi încasa din concerte și nu o lăsa să cheltuie nimic. La rândul său, Marcel Toader era convins că Maria îl înșela și luni întregi s-au certat la TV pe seama acestui fapt.

Marcel Toader a decedat în 2019

Marcel Toader a murit. Vestea că omul de afaceri s-a stins la doar 56 de ani a venit ca un șoc pentru toată lumea. Marcel Toader a făcut infarct când se afla la masă, în curtea avocatului său de la Periș, împreună cu mai mulți prieteni.

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Lăzăruț?Cum arată prezentatoarea TV la 5 ani de când a părăsit România

Citește și: Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit:„La mine e totul sau nimic’/ EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, dezvăluiri despre Smiley, după ce a devenit tată:„Nu realizează că…’

Marcel Toader avea doar 56 de ani și era cunoscut celor apropiați faptul că avea probleme cu inima, iar acum câțiva ani a fost la un pas de moarte. În 2012, omul de afaceri a suferit un preinfarct și a fost operat de urgență. I-a fost montat un stent și medicii i-au spus, la momentul acela, că dacă mai întârzia 15 minute nu l-ar mai fi putut salva.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-martie-small-244-763x1024.jpg

Marcel Toader a fost căsătorit de șase ori în total și divorțat tot de atâtea, printre consoartele sale numărându-se vedete precum Gabriela Cristea, Maria Constantin sau Anamaria Ferentz. 

Maria Constantin se recăsătorește

Maria Constantin a postat recent prima fotografie alături de iubit. Artista a a fost, pe vremea când era căsătorită cu Marcel Toader și chiar și după despărțirea de omul de afaceri, subiect preferat pentru tabloide, viața ei sentimentală fiind disecată de la A la Z. Iată însă că, după despărțirea de Dacian Varga, artista nu a mai fost la fel de dornică să-și expună viața sentimentală.

În ceea ce privește viitorul ei alături de Robert, Maria Constantin – care a fost căsătorită cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă și mai apoi cu omul de afaceri Marcel Toader – cu nu exclude o a treia căsătorie.

'Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune ‘NU la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți? Doamne ajută, să fie cu noroc', a mărturisit Maria Constantin la o emisiune TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton