Maria Ciobanu și Marina Voica, în pericol din cauza coronavirusului! Cum se protejează cele două artiste trecute deja de 80 de ani

 Oana Pantazi
.

Maria Ciobanu și Marina Voica au toate motivele să se teamă de infectarea cu virusul ucigaș, după ce Irina Loghin a fost depistată pozitiv pentru COVID-19. Iată ce precauții și-au luat cele două artiste!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu (83 ani) şi Marina Voica (84 ani), două dintre marile noastre artiste, se numără printre persoanele aflate în grupa de risc în contextul pandemiei de coronavirus. Într-o perioadă în care tot mai multe vedete, atât autohtone, cât și internaționale, s-au molipsit de COVID-19, cele două artiste sunt cu atât mai expuse, cu cât au o vârstă venerabilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu și Marina Voica, în grupa de risc

Maria Ciobanu, stabilită în Statele Unite, a fost nevoită recent să-și anuleze vizita în România, din cauza pandemiei de coronavirus, deși își propusese să sărbătorească ziua de naștere alături de familie (a împlinit 83 de ani pe 3 septembrie). În Florida, unde artista este stabilită de 15 ani, sunt în jur de 2000 de cazuri de infectare cu COVID-19 zilnic, așadar Maria Ciobanu a decis că este mai înțelept să nu circule cu avionul pe vreme de pandemie, de vreme ce are și diabet, și probleme cardiace.

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă”/ EXCLUSIV

Maria_Ciobanu-1Maria_Ciobanu-1

Cât despre Marina Voica, artista s-a stabilit în Breaza de mai bine de 15 ani și, în această perioadă, și-a luat măsuri sporite de precauție, cu atât mai mult cu cât se gospodărește singură.

'La Breaza nu există nici un caz de coronavirus, altfel, pe mine sigur m-ar ucide. Eu în aer liber nu port mască. Nici nu trebuie să o purtăm în aer curat, masca. Când văd pe cineva afară îi spun să lase masca, să inspire aer curat. Eu am în maşină mănuşi, spirt, dar şi magazinele în care intru sunt pregătite cu dezinfectant. Viaţa merge înainte. Cred că cel mai mare dar de la Dumnezeu este acela că suntem în viaţă', a declarat artista pentru Click!

Mai mult, artista nu se abate de la regulile pe care și le-a impus de când a început pandemia de coronavirus.

„De o viaţă întreagă mi-e frică de gripele astea. Ştiu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, şi el m-a învăţat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Aşa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic. E foarte grav. Virusurile pot suferi mutări anul viitor sau cine ştie când', a mai spus Marina Voica pentru sursa citată.

Citește și: Gabriel Cotabiță, despre secretul căsniciei fericite cu o femeie mai tânără cu 30 de ani: „Trebuie să fii tâmpit să pleci de lângă un om care te iubește necondiționat!”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton