Maria Ciobanu împlinește azi 85 de ani. Cum își va serba artista ziua de naștere: "Va cânta câteva piese pentru cei dragi"

 Dumitrache Laura
.

Maria Ciobanu împlinește pe 3 septembrie 85 de ani. 'Ciocârlia muzicii populare românești' locuiește de peste 15 ani în America alături de soțul și familia sa. Ionuț Dolănescu, fiul artistei, a dezvăluit cine îi va fi alături interpretei de muzică populară de ziua sa de naștere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Ciobanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Este supranumită și  „Ciocârlia muzicii populare românești”, iar încă de mică și-a dorit să devină artistă. S-a născut pe 3 septembrie 1937, în comuna Roșiile din județul Vâlcea.

maria ciobanu in tineretemaria ciobanu in tinerete

Interpreta de muzică populară s-a născut într-o familie de țărani modești. Maria Ciobanu s-a născut cu o voce divină, iar de ani de zile bucură oamenii cu muzica ei. Talentul artistic l-a moștenit de la părinții ei care erau mari iubitori ai cântecului popular românesc.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit:”Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească”

Citește și: Motivul real pentru care Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu:„Nu mai cântă, dar…'

Citește și: Motivul pentru care Oana Roman și Marius Elisei nu se mai recăsătoresc:„M-am lăsat păgubașă'

Citește și: Cine este Eric de Oliveira.S-a născut în Brazilia și e căsătorit cu o sportivă româncă

Maria Ciobanu împlinește 85 de ani

Maria Ciobanu își sărbătorește ziua de naștere pe 3 septembrie. Interpreta de muzică populară va împlini mâine 85 de ani. Artista locuiește de 15 ani în America alături de soțul și familia ei.

Chiar și la cei aproape 85 de ani, Maria Ciobanu susține cu ușurință recitaluri fără să facă playback. Maria Lătăresțu, legenda muzicii populare românești a declarat atunci când a ascultat-o pe Maria Ciobanu cântând că ea îi va călca pe urme. În 1962 artista este angajată în Ansamblul Ciocârlia din Bucurelști unde prinde experiență și devine o cântăreață renumită. A fost căsătorită cu regretatul Ion Dolănescu, iar împreună au un fiu, pe Ionuț Dolănescu.

Unde își va sărbători ziua de naștere Maria Ciobanu

Maria Ciobanu locuiește de 15 ani în America, alături de familia ei. Fiul ei, Ionuț Dolănescu a vorbit despre mama sa și cine îi va fi alături artistei de ziua ei de naștere. Cântărețul de muzică populară a mărturisit că Maria Ciobanu își va petrece ziua de naștere la Sibiu, alături de câțiva prieteni. Copiii artistei nu vor fi alături de ea, iar peste câteva zile interpreta de muzică populară se va întoarce în America.

'Din păcate, nu o să fiu mâine lângă ea, la petrecere, căci am două concerte și o nuntă la Craiova, dar dânsa o să se serbeze la Sibiu, alături de câțiva prieteni de suflet, oameni dragi, cred că o să și cânte câteva piese. Nici surorile mele, Camelia și Leontina, nu ajung în țară, la acest eveniment. Mama se va întoarce în America săptămâna viitoare. Chiar dacă locuiește peste Ocean, mama nu știe limba engleză, vorbește tot românește, limba engleză e mai grea. Vă mulțumesc pentru urări, o să îi transmit mamei mele gândurile voastre bune!', a declarat Ionuț Dolănescu pentru ego.ro.

Maria Ciobanu, lăudată de Bebe Mihu, organizator de spectacole

Maria Ciobanu are o voce unică, iar la 85 de ani poate susține spectacole fără să facă playback. Organizatorul de spectacole Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu este impresionat de talentul artistei. Acesta colaborează cu Maria Ciobanu, în show-urile din America.

Le are cu vocea și la vârsta asta, cântă live, nu știe să facă playback! Eu am și studii de specialitate în muzică și vă pot spune că Maria Ciobanu a cântat toată viața live. A fost o plăcere și o onoare că am colaborat și mai colaborez cu dânsa. Eu am o artistă lângă mine, pe soția mea, Maria Dragomiroiu, dar vă pot spune că Maria Ciobanu este 'Ciocârlia muzicii populare românești', iar Irina Loghin este 'Regina muzicii populare românești'.”, a spus Bebe Mihu.

Sursa foto: Facebook  

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton