Maria Buză și soțul ei, din nou în fața altarului! Marcel Pavel și Violeta îi conduc în biserică: „Împlinesc 20 de ani de căsătorie”

 Borcilă Andreea
.

Maria Buză și soțul ei, din nou în fața altarului. Cele două cupluri nu sunt doar prieteni de familie, ci și nași și fini. Îndrăgita actriță și soțul ei vor sărbători 20 de ani de cununie, iar Marcel Pavel și soția lui, Violeta, îi vor urma în biserică. Cu toții speră ca totul să meargă conform planului stabilit. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel a anunțat recent ce planuri are pentru duminca de Florii, care va pica, anul acesta, în data de 17 aprilie. Împreună cu soția lui, își dorește să-i însoțească pe finii lor, Maria Buză și George Pătrașcu, din nou, în fața altarului. 

cum-a-fost-surprinsa-sotia-lui-marcel-pavel-dupa-ce-a-recunoscut-ca-are-probleme-cu-banii-1-1280×720cum-a-fost-surprinsa-sotia-lui-marcel-pavel-dupa-ce-a-recunoscut-ca-are-probleme-cu-banii-1-1280×720

Actrița Maria Buză și soțul ei vor sărbători 20 de ani de căsnicie, iar Marcel Pavel și Violeta vor să-i îndrume la biserică de Florii. În cazul în care planul nu o să meargă atunci, vor stabili evenimentul cu o altă ocazie, mai precis în vară.  

Citește și: Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară:„Factorul financiar mereu își…'

Citește și: Maria Buză, adevărul despre problemele cu banii:”Poate că astăzi nu am un leu în buzunar, dar…”

Citește și: Fulgy are din nou probleme cu legea! Miza:o țeapă de 600 de euro. Cum a ajuns în acest scandal

Citește și: Gabriela Prisăcariu, replici acide la adresa Mihaelei Rădulescu, de față cu Dani Oțil:„Bunica lui s-a mutat la Monaco' 

Maria Buză și soțul ei, din nou în fața altarului

Marcel Pavel și soția lui, Violeta, au planuri mari pentru ziua de Florii. Cei doi vor să-i însoțească pe Maria Buză și pe George Pătrașcu, din nou, în fața altarului. Cuplul de pe urmă va împlini două decenii de când s-au căsătorit.

Cei patru nu sunt doar prieteni de familie, ci și nași și fini. Recent, artistul a lansat o nouă piesă, Vorbește lumea, unde apare și actrița Maria Buză în videoclip. Într-un interviu pentru Wowbiz, Marcel Pavel a dezvăluit ce eveniment important va avea loc cât de curând. 

„Maria Buză este fina mea. Ea, împreună cu George Pătrașcu sunt finii mei. O să îi scot la biserică chiar în ziua de Florii. Ne-am propus să facem asta, dacă nu, vom amâna pentru iulie. Ei împlinesc 20 de ani de căsătorie și trebuie să îi scot la biserică.

E o apropiere extraordinară, ca prieteni, suflet, oameni de bun simț, iar Maria este fabuloasă, o actriță efervescentă, cu dinamismul acesta neașteptat, pe care ea îl etalează mai tot timpul. Așa este ea. Mama ei, de asemenea, care are 86 sau 87 de ani, se comportă la fel. E ceva foarte natural.

Cred că aici este surplusul Mariei. La ea este înnăscut ceea ce face, nu-i trebuie prea mare efort', a explicat cântărețul. 

Maria Buză va apărea la Te cunosc de undeva 

Opt perechi de vedete vor participa la Te cunosc de undeva!, sezonul 17, care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1.

Concurenţii care vor face un show pe cinste vor fi: Emi şi Cuza, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Carmen Chindriş şi Romică Ţociu, Ilona Brezoianu şi Florin Ristei şi Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu vor face spectacol la dublu, în curând la Antena 1.

Totodată, începând din acest sezon, Pepe se alătură în calitate de prezentator, alături de Alina Puşcaş. 

Ce părere are Pavel Chirilă despre partenera ei de scenă, Maria Buză

Concurenţa se anunţă a fi una acerbă şi în acest sezon, iar asta o spune chiar Maria Buză, cea care în acest sezon va face echipă cu Paula Chirilă.

„Din nou la Te cunosc de undeva!. Unii vor spune că nu mai era cazul să reapar, alții se vor bucura, iar eu îi înțeleg, deopotrivă, și pe unii, și pe alții. Părea un capitol încheiat în viaţa mea artistică, dar n-am putut rezista provocării unui duet cu Paula Chirilă.

Este o actriță pe care o admir, un om de care îmi place, o mamă luptătoare, un om integru, mai pe scurt. Sigur, vom face o echipă extraordinară! Ceilalți concurenți să facă bine să își ia notițe! „Torpilele', adică noi, distrugem tot în jurul nostru!', a spus, râzând, Maria, potrivit Libertatea.ro.

Paula Chirilă a completat că s-a bucurat de propunerea primită, mai ales că a mai participat și cu câțiva ani înainte.

„Mi-am propus să mă bucur de fiecare secundă pe care o petrec în acest show, începând cu antrenamentele, repetiţiile şi filmările de la platou, care nu sunt deloc uşoare. Am primit cu mare bucurie vestea că partenera mea în acest sezon al duetelor va fi Maria Buză.

Este un om pe care îl admir din tot sufletul meu, o actriţă extraordinară, un om care aduce foarte multă bucurie, în fiecare secundă, în ochii celor care îi sunt aproape. E o artistă desăvârşită şi cred că am numai de învăţat de la ea. E o bucurie de om şi sunt convinsă că vom face un cuplu foarte bun. O admir şi o iubesc de foarte mulţi ani şi sunt o norocoasă ca fac echipă cu ea în acest sezon!', a fost părerea Paulei Chirilă.  

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton