Maria Buză, mărturisiri despre crizele din căsnicia de 20 de ani: „Fiul nostru a fost foarte afectat. Viața în cuplu te încearcă”

 Raiciu Adriana
.

Maria Buză a făcut mărturisiri sincere despre crizele din căsnicia de 20 de ani cu soțul ei. Maria Buză este o artistă extrem de iubită în țară noastră. Ea trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, cu care este împreună de 20 de ani. Iată ce mesaj a transmis actrița cu această ocazie specială!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Maria Buză a făcut unele mărturisiri sincere despre crizele din căsnicia de 20 de ani. Maria Buză este, cu adevărat, o apariție de neuitat. Cunoscuta artistă este omul-spectacol, mereu cu zâmbetul pe buze și cu umorul la ea. Pe lângă cariera de succes, are și o familie extrem de frumoasă alături de soțul ei, George Pătrașcu.

maria-buz-sot-maria-buz-sot-

Recent, cei doi au sărbătorit 20 de căsnicie, iar cu această ocazie actrița a transmis și un mesaj pe contul său de socializare. Pe lângă faptul că și-a exprimat sentimentele față de cel care îi este alături de două decenii, a ținut să le mulțumească și nașilor Marcel Pavel și Violeta Pavel. Iată ce a mai scris aceasta!

Citește și: Cine este Maria Buză, concurentă la Asia Express sezonul 3? E considerată cea mai bogată actriță din România

Citește și: Cu ce se ocupă Maria Buză după ce s-a mutat la țară: „Factorul financiar mereu își…’

Citește și: Cum își educă Dan Negru copiii:'Nu se uită deloc la televizor…'

Citește și: Giani Kiriță participă la Sunt celebru, scoate-mă de aici.Concurenții au plecat în Republica Dominicană

Maria Buză, mărturisiri despre crizele din căsnicia de 20 de ani

Pe 25 iulie, Maria Buză și soțul ei, George Pătrașcu, au împlinit 20 de ani de când au pășit în biserică și și-au jurat iubire veșnică. Și pentru că un așa eveniment important nu poate fi trecut cu vederea, actrița a decis să îi transmită un mesaj public soțului ei.

20 de ani sărbătorim de când în biserică ne-am jurat iubire veșnică și am spus «DA» la Oficiul Stării Civile. Să ne trăiască sănătos și să aibă noroc sufletul nostru Andrei, copil frumos și cuminte! LA MULȚI ANI nouă și tuturor ce ne-au fost alături atunci în 2002 și astăzi în 2022. Vă iubim. Nașilor noștri Marcel Pavel și Violeta Pavel le mulțumim pentru dragostea lor și prietenia ce ne-au adus împreună mai aproape de Dumnezeu! Vă iubim!', a fost mesajul postat de Maria pe o rețea de socializare.

„Viața în cuplu te încearcă'

La scurt timp, cântăreața a oferit și câteva declarații. Ultimii doi ani, marcați de pandemie, au venit cu numeroase probleme pentru Maria Buză și soțul ei, în special pe plan financiar. Fiul lor în vârstă de 20 de ani a fost și el afectat de situația părinților. Din fericire, în cele din urmă, au trecut cu bine peste „proba de foc' și s-au remontat. În toamnă, cei doi artiși vor ajunge din nou în fața altarului, pentru a-și rennoi jurămintele, însoțiți de nașii spirituali, Violeta și Marcel Pavel.

Ne-am remontat. Ne-am regăsit echilibrul financiar, pe toate planurile. Pentru că, într-o familie, unde sunt doi artiști, lucrurile au stat foarte prost. Psihic a fost greu, oricine putea să cedeze! Au trecut 20 de ani… Iată-ne totuși împreună! Nici nu ne imaginăm altfel.

Dacă cineva nu îți este hărăzit să fie în viața ta, cum se spune, dacă nu e omul tău, toate vorbele de duh nici nu își au rostul. Importantă este iubirea. Discuții sunt și vor mai fi în orice relație.

Azi este unul mai puternic, iar celălalt cedează, dar este important ca unul dintre cei doi să fie în barcă și să îl tragă și pe celălalt.

Viața în cuplu te încearcă și dacă toate grijile și problemele sunt depășite și ești în continuare lângă acel om, atunci chiar că nimic nu te mai distruge, nu te mai dărâmă!', a declarat Maria Buză pentru Fanatik.

Maria Buză: „Fiul nostru a fost foarte afectat și el de situația noastră'

Conform spuselor solistei, anul 2022 a fost unul greu și controversat pentru elevii care au terminat liceul, motiv din cauza căruia i-a afectat psihic. Printre ei s-a numărat și băiatul lor.

Noi ne-am bucurat că fiul nostru a trecut de Bac. Ne-a spus că, decât să meargă la facultate doar pentru statutul de student, mai bine se pregătește pentru la anul. Fiul nostru a fost foarte afectat și el de situația noastră și atunci nu am putut să îi cer prea mult și l-am înțeles', a adăugat interpreta.

Iubirea este cea care ține doi oameni aproape. O să ne reînnoim jurămintele la biserică. Nașii noștri s-au despărțit, dar îi vom avea alături de Violeta și Marcel Pavel.

După toate tulburările acestea, ghinioanele și greutățile prin care am trecut, poate legătura aceasta spirituală de la biserică, cu cei care te însoțesc, ne va ajuta. Am împlinit 20 de ani chiar pe 25 iulie. Am vrut să facem aici la Mamaia, dar suntem prinși și am amânat evenimentul pentru septembrie-octombrie', a mai explicat Mari Buză.

Care e secretul unei relații, în opinia Mariei Buză

Îndrăgita cântăreață consideră că iubirea e secretul relației într-o căsătorie. Potrivit spuselor sale, ea îi ține pe oameni împreună. Curând, în toamnă, solista și George Pătrașcu vor ajunge din nou în fața altarului. Își vor reînnoi jurămintele împreună cu nașii lor spirituali, Violeta și Marcel Pavel.

Iubirea este cea care ține doi oameni aproape. O să ne reînnoim jurămintele la biserică. Nașii noștri s-au despărțit, dar îi vom avea alături de Violeta și Marcel Pavel.

După toate tulburările acestea, ghinioanele și greutățile prin care am trecut, poate legătura aceasta spirituală de la biserică, cu cei care te însoțesc, ne va ajuta. Am împlinit 20 de ani chiar pe 25 iulie. Am vrut să facem aici la Mamaia, dar suntem prinși și am amânat evenimentul pentru septembrie-octombrie', a mai dezvăluit artista.

Artista, șocată de despărțirea unor prieteni

Printre altele, Maria Buză a povestit cât de șocată a fost la aflarea veștii că un cuplu a divorțat, după ce unul dintre partener voia să se vaccineze, iar celălalt nu. Artista a explicat că o doamnă de la magazin, pe care o îndrăgește tare mult și care îi e amică, îi spunea înainte de pandemie cât de fericită e alături de bărbatul cu care s-a iubit. Odată cu începerea pandemiei, acesta a fost atât de speriat, încât nu a mai vrut să o vadă. După întâmplarea prietenei ei, cântăreața consideră că pandemia le-a arătat oamenilor pe cine au lângă ei.

Totodată, Maria Buză a dezvăluit și secretul unui cuplu: „Când ai pe cineva lângă tine care îți cere iertare când a greșit sau îți spune că nu ar putea trăi fără tine. Astea-s lucrurile importante. Altminteri nu suntem perfecți. Alergăm după perfecțiune și nici nu știm ce este ea'.

Cum s-a cunoscut Maria Buză cu soțul ei

Povestea lor de iubire a început cu ani în urmă, pe vremea când artista era studentă în anul trei. Deși îi plăcea mult de George, nu ea a fost cea care a făcut primul pas. L-a lăsat pe cel care avea să îi devină iubit, partener, soț și prieten să inițieze totul.

„Muzica este cea care ne-a unit, ne-a făcut să ne apropiem. Nu era simpatic, era sobru și dur. Mi-a plăcut foarte tare de el. Cred că femeile suferă, vor să aibă bărbaţi duri în viaţa lor. Între noi e o diferenţă de şase ani, e mai mic decât mine. Eu m-am îndrăgostit de el, nu el de mine. N-am îndrăznit să-i fac avansuri, dar se citea fiorul în privirea mea. Dar până la urmă el a făcut primul pas şi chiar m-a şi cerut de nevastă. Eram studentă în anul trei. El a abandonat studiile, eu încercam să-l fac să şi le reia. Mi-a zis o dată şi a văzut că nu are cu cine vorbi. Am rămas însărcinată, am făcut şi copil şi el nu mă mai cerea. Dar eu rămăsesem în cap că mă ceruse de nevastă', povestea Maria Buză la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton