Mari Fica, dezvăluiri despre experiența Survivor: "Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem"

 Dumitrache Laura
.

Mari Fica a fost eliminată de la Survivor România pe 4 mai. Fosta concurentă din Republica Dominicană a povestit prin ce momente a trecut prin junglă. Sportiva simte că este altă persoană după experiența de la Survivor România 2022. Blondina s-a schimbat enorm pe parcurusl săptămânilor petrecute în jungla dominicană.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mari Fica a crezut că probele de la Survivor România 2022 sunt ușoare, dar când a ajuns să facă parte din concurenți, și-a dat seama că realitatea este alta. Atleta a simțit pe propria piele durerile și întinderile musculare. Fosta concurentă a împărtășit despre părțile pozitive, dar și despre cele mai puțin bune din Republica Dominicană.

Mari FicaMari Fica

Pe 13 martie, Mari Fica s-a alăturat echipei Faimoșilor, la Survivor România. Mariana Mădălina Fica este din Târgu Jiu, dar locuiește în București de un deceniu. Ea este de profesie sportivă, iar fosta concurentă este cunoscută campioană la atletism. Tânăra de 28 de ani se poate lăuda cu o colecție de medalii.

Citește și: Motivul pentru care Mari Fica și Elena Chiriac nu s-au înțeles deloc la Survivor:„Era o persoană cu care…'

Citește și: Ce va face Mari Fica cu banii câștigați la Survivor:„Îmi doresc și sper să…'

Citește și: Aurel Pădureanu nu a mai fost căutat de niciun artist de la moartea Corneliei Catanga:”Probabil că dispariția ei i-a bucurat”

Citește și: Boala de care suferă chef Florin Dumitrescu:'Mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme'

Mari Fica, dezvăluiri despre experiența Survivor România

Mari Fica s-a apucat de gimnastică pe vremea când avea doar cinci ani. La 11 ani a început să facă și atletism, iar în prezent face parte din lotul național de seniori, proba 400 de metri garduri. Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit despre părțile pozitive pe care le-a experimentat în emisiune, dar și despre momentele mai puțin frumoase. Sportiva a recunoscut că se aștepta ca lucrurile să fie mult mai ușoare, dar și-a dat seama că traseul este extrem de dificil.

„La început a fost greu…La TV pare mai simplu…Ziceam și eu, ce naiba cad ăia acolo pe traseu, nu reușesc să arunce, dar când simțeai că faci întindere doar pentru că te aplecai puțin sau simțeai că făceai o tendinită doar pentru că încercai să legi ceva…noi ne degradam…Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem cumva…A fost greu…Când te întorci de acolo, te întorci alt om! Te bucuri și când vezi cât e ceasul!(…) Înveți multe pe care nu cred că ai cum altfel să le înveți!', a spus Mari la Vorbește lumea.

Mari Fica, de la gimnastică la atletism

În vârstă de 28 de ani, Mari Fica este expertă în recuperare medicală și spune că a dormit foarte multe nopți la locul de muncă, iar toți banii din concursuri fiind investiti in serviciu. În prezent, fosta concurentă de la Survivor România face parte din lotul național de seniori, la proba de 400 de metri garduri.

În trecut a primit cel mai bun rezultat din țară și a devenit Campioană Națională la proba 800 de metri, în primul an de juniorat. Mari practică acest sport de foarte mulți ani, după ce tatăl său a vrut ca ea să facă un sport. Tânăra are 120 de medalii câștigate în întreaga carieră.

„Sunt un sportiv care nu a practicat în condiții optime. Mereu am mulți pacienți până la antrenament și reușesc să mănânc foarte puțin, cu pauze puține de masă.Sunt un om care a dormit peste noapte la locul de muncă și a concurat a doua zi, luând o medalie la campionat national’, a declarat Mari Fica de la Survivor, potrivit perfecte.ro.


Mari Fica i-a surprins pe concurenții de la Survivor România

Mari Fica și-a surprins colegii de la Survivor România cu abilitățile sale în că din prima ediție. Aceasta i-a ajutat pe Faimoși să câștige la jocul de recompensă. La începutul competiției, tânăra declara că vrea să lupte și să câștige Survivor România. „Survivor este o provocare și îmi doresc foarte mult să ajut echipa să câștigăm cât mai multe jocuri de acum în colo. Vreau să câștig Survivor’, a transmis Mari Fica, conform click.ro.

Pe 3 mai, Mari Fica a părăsit competiția, fiind nominalizată de Ionuț Popa. Ulterior, sportiva a declarat că se aștepta la acest lucru și a simțit dinainte că ea o să fie cea strigată de prezentator.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton