Margherita de la Clejani, apariție surpriză în scandalul lui Micutzu! Ce legătură are cu bătaia

 Lăstun Ana Maria
.

Margherita de la Clejani apare în filmările pe care trecătorii le-au surprins în scandalul lui Micutzu. Totul s-a petrecut pe Calea Victoriei, iar actorul a fost luat de poliție, în cele din urmă, în timp ce fata Clejanilor îl privea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre cei mai neașteptați martori la scandalul lui Micutzu este, fără doar și poate, Margherita de la Clejani. Ei bine, dacă vă întrebați ce legătură există între ei doi, răspunsul este… niciuna! Fata Clejanilor a asistat la bătaia de pe Calea Victoriei dintre Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, și un bărbat care l-ar fi jignit pe actor.

Citește și: Margherita de la Clejani, concurentă la „Splash! Vedete la apă'. A apărut în sânii goi la filmări

Citește și: Margherita de la Clejani, ipostază controversată, pe Instagram. Cum s-a afișat când fratele ei Fulgy se află în plin scandal cu drogurile

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție neașteptată despre Fulgy și Margherita: 'Ei cred că totul li se cuvine'

Citește și: Margherita de la Clejani rupe tăcerea după accident: „Sunt imună la părerile celorlați. Voi merge într-o altă direcție, poate ajung precum Angelina Jolie”

Margherita de la Clejani apare în filmările surprinse de un bărbat, un simplu trecător, care a asistat la scandalul lui Micutzu. Fata Clejanilor îl „conduce' pe Micutzu către mașina forțelor de ordine, în timp ce actorul continuă cearta cu bărbatul cu care avusese o altercație până să vină Poliția.

margherita-de-la-clejani-scandal-micutzu-1margherita-de-la-clejani-scandal-micutzu-1

Cum a ajuns Margherita de la Clejani în scandalul lui Micutzu

Ei bine, Margherita de la Clejani are un magazin pe Calea Victoriei, în fața căruia apare, la un moment dat, pe filmare. Chiar dacă era trecut de miezul nopții, este foarte probabil ca fata Clejanilor să fi auzit scenele care s-au petrecut și să se îndrepte către spațiul comercial, din dorința de a-l proteja. După ce Micutzu a fost escortat către mașina poliției, Margherita de la Clejani a rămas să privească deznodământul, din ușa magazinului ei.

Mai mult decât atât, în timpul altercației dintre Micutzu și un alt bărbat, o sticlă a zburat într-un geam de pe Calea Victoriei. Spre norocul său, Margherita poate răsufla ușurată, pentru că s-a spart vitrina spațiului comercial de lângă magazinul pe care ea îl deține.

De la ce a pornit scandalul dintre Cosmin Nedelcu și un trecător

Potrivit comunicatului emis de Poliție, scandalul lui Micutzu ar fi fost pornit de un trecător care i-a adresat mai multe jigniri actorului. Cosmin Nedelcu se afla la o terasă și a reacționat, la auzul injuriilor, iar de acolo a început altercația.

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în faţa unui magazin de pe raza de competenţă a secţiei, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţiştii, care au identificat persoanele implicate şi le-au condus la sediul subunităţii. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulţi şi un minor, aflat în faţa unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite şi a început să se certe cu cel în cauză.

Cu intenţia de aplanare a situaţiei, au intervenit alte doua persoane, un bărbat şi o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanşate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi lovire sau alte violenţe. 4 bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare', a comunicat Poliția.

Sursa FOTO: Facebook & WOWbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton