Margherita de la Clejani a făcut accident și a fost prinsă drogată la volan. Primele declarații ale Vioricăi și ale lui Ioniță: ”Îmi apăr copiii indiferent de situație”

 Stamen Diana
.

Șoc în lumea showbiz-ului românesc. Margherita de la Clejani a făcut accident cu bolidul de lux, iar Poliția a descoperit că era drogată. Tânăra artistă a surprins pe toată lumea, inclusiv pe părinții ei care sunt îngrijorați de comportamentul fiicei lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sâmbătă dimineață, în jurul orei 6, Margherita a fost implicată într-un accident rutier cauzat de ea. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a pierdut controlul volanului și a intrat într-un alt autoturism care se afla parcat regulamentar. Din fericire, vedeta și persoana cu care se afla în mașină nu au pățit nimic.

Comportamentul ciudat al vedetei i-a determinat pe polițiști să-i facă testul pentru droguri. Înainte de acest test, Margherita a fost testată și pentru alcoolemie, însă rezultatul a fost negativ.

Margherita de la Clejani a fost prinsă drogată la volan

Artista a fost dusă la IML pentru analize și a fost testată pozitiv la heroină. Acum, Margherita de la Clejani riscă un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

'Astăzi, in jurul orei 06.00, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe bd.Gheorghe Șincai, dinspre bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime.

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Comportamentul necorespunzator și gesturile necontrolate, i-a determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care, acesta a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile art. 336 alin.2 din Codul Penal.', se arată în comunicatul de la Poliție.

Citește și: Cum arăta Margherita de la Clejani înainte de operațiile estetice

Ce spun Viorica și Ioniță de la Clejani, după ce Margherita a fost prinsă drogată la volan

Situația în care se află fiica lor cea mare nu este deloc una plăcut pentru artiști. Ioniță a fost cel care a fost cu Margherita la Poliție, iar Viorica i-a așteptat acasă.

Artista a devenit agresivă atunci când reporterii se aflau în fața casei lor și i-a stropit cu furtunul, dar și cu lapte. Viorica de la Clejani și-a justificat faptele apoi și a transmis un mesaj către toată lumea pe una dintre rețelele de socializare.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap… Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet', este mesajul Vioricăi de la Clejani, după ce Margherita a fost prinsă drogată la volan.

Ioniță îi ia apărea soției și fiicei sale. Cum justifică artistul comportamentul celor două, dar și că Margherita a făcut accident din cauza unei căderi de calciu.

„Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine!

Și Viorica rămâne Viorica, o mama care își apăra puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noaste este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie,cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!', a spus Ioniță de la Clejani.

Margherita de la Clejani, primele declarații după ce a fost prinsă drogată la volan

Tânăra nu pare a fi afectată de cele întâmplate și a declarat că a făcut accident, pentru că se dădea cu ruj. Margherita de la Clejani a declarat că nu a fost drogată și nici nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volanul mașinii sale.

Margherita-de-la-Clejani-a-fost-prinsă-drogată-la-volan-2Margherita-de-la-Clejani-a-fost-prinsă-drogată-la-volan-2

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood', a spus vedeta.

Citește și: Vecinii Margheritei de la Clejani au chemat poliția.Artista i-a enervat la culme. „Se aud zgomote din apartamentul ei, scârțâie și mută mobila'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton