Marcel Pavel a rămas cu sechele după COVID-19. La ce pericol e supus: „Dacă nu iau pastile...”

 Miniosu Alexandra
.

Marcel Pavel a reușit, din fericire, să se vindece de COVID-19. Din păcate, boala a avut unele urmări nedorite. Artistul a povestit public că a rămas cu sechele după ce a fost diagnosticat cu coronavirus și că e supus unui pericol destul de mare dacă nu-și ia pastilele la timp. Iată ce este nevoit să facă acesta toată viața!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel se numără printre primele vedete din showbiz-ul autohton care au contactat coronavirusul. Perioada petrecută în spital va rămâne mereu întipărită în mintea lui drept o amintire neplăcută. Asta pentru că artistul s-a luptat și cu o dublă pneumonie, ce i-a dat serioase bătăi de cap.

m1-9m1-9

Astfel, din păcate, COVID-19 a arătat că nu ține cont de nimeni și de nimic. Nici Marcel Pavel nu a reușit să-l evite, fiind diagnosticat, în trecut, cu virusul din China. Din fericire însă, acesta a reușit să câștige lupta cu boala și s-a vindecat. În prezent, cântărețul se simte bine, dar medicii i-au dat o veste neașteptată.

Citește și: Gabriela Cristea are copii cu personalitate! Cum se comportă fetițele, la grădiniță:„Nu e un lucru chiar grozav' / EXCLUSIV

Citește și: Denise Rifai, apariție sexy la 40 de grade.Pantalonii extrem de scurți i-au lăsat posteriorul la vedere

Citește și: Cum se simte Gabriel Cotabiță la 6 ani de la infarct:„Vara asta nu voi cânta…'

Citește și: Daniel Pavel se însoară!„Marina va fi prima și singura soție'

Marcel Pavel, rămas cu sechele după ce a avut COVID-19

Potrivit spuselor lui Marcel Pavel, deși s-a vindecat de COVID-19, acesta trebuie să urmeze, cu strictețe, un tratament recomandat de medici. Medicamentația este pentru inimă, astfel că trebuie să fie foarte atent. Totodată, cântărețul a explicat că dacă nu-și ia pastilele la timp, tensiunea lui „o ia razna'.

„Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19. Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8', a mărturisit Marcel Pavel pentru Playtech.ro.

Pandemia de COVID-19 nu i-a afectat doar sănătatea lui Marcel Pavel. La fel ca majoritatea artiștilor, cântărețul a avut de suferit pe plan financiar. Situația a fost atât de gravă, încât fusese nevoit să-și întrețină întreaga familie cu doar 3.000 de lei lunar.

„Toată viața voi lua tratament pentru inimă'

În total, conform sursei menționate anterior, Marcel Pavel are patru conturi. Trei dintre ele sunt aproape goale, deținând sumele de: 2.190 lei, 1.079 dolari și 22 euro. Contul care-l ajută să se întrețină este cel în care are suma de 200.000 lei.

Anul acesta, Soarele a început să răsară din nou pe strada lui Marcel Pavel. După o perioadă de pauză, acesta a susținut câteva concerte, lucru ce-l ajută în privința banilor.

„Am avut câteva contracte în Elveția, unde am fost invitat să susțin un recital împreună cu fiul meu mijlociu, Sasha, la un eveniment privat, de către unul dintre marii producători ai show-biz-ului din Franța și Elveția. Am avut vreo trei spectacole și în Chișinău. S-au mișcat lucrurile', a adăugat el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton