Marcel Pavel a rămas fără bagaje, după ce s-a întors cu avionul de la Cluj. Ce a pățit artistul: „Câtă sifdare! Ne-au mai răspuns și obraznic” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Marcel Pavel a rămas fără bagaje, după ce s-a întors, sâmbătă, cu o cursă cu avionul de la Cluj. Artistul susține că a stat în aeroport peste două ore, fără ca cineva să îl anunțe că bagajele lui nici nu au plecat către București. Cântărețul a fost deranjat cel mai tare de atitudinea celor de la companie, care nu i-ar fi informat pe călători cu privire la starea bagajelor, și spune că i s-ar fi vorbit „nepotrivit'. Marcel Pavel și-a recuperat lucrurile abia a doua zi. Iată firul întregii acțiuni!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Marcel Pavel a rămas fără bagaje, după ce a revenit de la Cluj cu avionul, sâmbătă, cu o companie aeriană românească. Artistul și ceilalți pasageri, printre care și Victor Slav, ar fi avut de așteptat mult și bine, până ce angajații le-au comunicat că geamantanele lor nu au ajuns la București. După ore de așteptare și nervi, au fost puși să semneze niște documente. Bagajele le-au parvenit, însă, abia a doua zi. Marcel Pavel susține că a fost deranjat și de modul în care li s-a vorbit pe aeroport, în așteptarea bagajelor.

48417680_2036910313032253_5809067830481518592_n48417680_2036910313032253_5809067830481518592_n

Citește și: Alina Sorescu, Marcel Pavel, Paula Seling și Vlad Miriță, doar câțiva dintre artiștii care vor cânta pe scenă Ateneului Român, în Concertul Caritabil Pascal

Citește și: Care este secretul căsniciei lui Marcel Pavel cu soția lui, Violeta: „Pe mine nu m-a furat succesul. Mai sunt contradicții mici, dar…'

Citește și: Ce dietă ține Nicole Cherry. Cum a slăbit artista, după ce a devenit mamă: „Cât despre mâncare, în general, am încercat să mănânc…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum își rezolvă Antonia și Alex Velea problemele în cuplu și cum se înțelege artista cu socrii: „De cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri…' / EXCLUSIV

Cum a rămas Marcel Pavel fără bagaje, după ce s-a întors cu avionul de la Cluj

Marcel Pavel susține că a așteptat peste două ore în aeroport, sâmbătă, când a revenit în București cu o cursă de la Cluj. Atât interpretul, cât și ceilalți pasageri, și-au căutat bagajele și nu au știut ce se întâmplă. Nu este prima dată când artistul a avut probleme în aeroport. În trecut, el a rămas fără anumite obiecte din bagajele personale. De această dată, acestea au sosit mai târziu cu o zi.

'Stăm de două ore și așteptăm bagajele. De oră și jumătate aflăm că bagajele nu au plecat de la Cluj. După ce am stat atâta, în final, suntem informați, totuși, că bagajele noastre nu au ajuns la destinație.

Și nu răspunde absolut nimeni. Și ne mai vorbesc și nepotrivit cei de la companie. Stau cu Victor Slav aici. Suntem amândoi în aceeași situație și lumea face scandal, iar nouă ni se răspunde în doi peri', a declarat Marcel Pavel, pentru viva.ro, imediat cum a aterizat.

Ce a pățit Marcel Pavel: „Câtă sfidare!'

Marcel Pavel ne-a spus că atât lui, cât și celorlalți pasageri, li s-a vorbit obraznic, în așteptarea geamantanelor cu lucruri personale. Mai mult, artistul susține că cei din aeroport știau de la bun început că bagajele lor nu au ajuns la București și i-au lăsat să aștepte.

'După ce că am rămas cu toții fără bagaje, ne-au mai răspuns și obraznic. Măcar puteau să ne anunțe, să știm ce să facem, dar am stat degeaba aici și nu știam ce se întâmplă.

S-au dat de gol, pentru că ei știau că nu au ajuns bagajele, dar nu ne-au anunțat, ca să nu mai stăm acolo să așteptăm ca proștii. Câtă sfidare! Apoi ne-am înregistrat fiecare pasager cu numărul de tichet, pe care l-am avut pe boarding pass, să lăsăm datele de telefon și buletin', a mai declarat Marcel Pavel, pentru viva.ro.

Marcel Pavel: „În străinătate, își cereau scuze pentru asta'

Marcel Pavel mai susține că peste hotare, dacă i s-ar fi întâmplat una stfel de incident, compania plătea pagube, iar angajații își cereau scuze le de rigoare. Ori, artistul susține că la București i s-a vorbit urât și lui și celorlalți pasageri.

'În străinătate își cereau scuze pentru asta și mai plăteau și pagube. Aici ni s-a vorbit urât. În final, bagajele noastre au ajuns la destinație. Ni le-au trimis acasă', a mai punctat azi, artistul nostru, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton