Mara Oprea, din serialul Adela, a fost eleva Alinei Sorescu. Cum a debutat în actorie

 Lupescu Anca
.

Multă lume s-a întrebat cine este Mara Oprea din serialul Adela de la Antena 1. Mara Oprea este o actriță tânără, dar extrem de talentată. Ea a fost întâi pasionată de muzică și pe vremea când avea doar 10 ani, a fost eleva Alinei Sorescu, cea care le-a arătat internauților o imagine cu Mara, de pe vremea când a făcut cu ea ore de canto.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Se descrie ca fiind modestă, deși unii o percep ca pe o fire sensibilă, iar în ochii altora este specială. Ambițioasă și puternică, ar spune alții, iar mama ei o privește drept norocoasă.

„În ochii unora sunt sensibilă, alții mă consideră specială, unii mă văd ambițioasă și puternică. Mama spune că sunt norocoasă, că am toate darurile din lume. Eu cred că sunt modestă', se caracterizează Mara Oprea.

Actrița spune că a avut parte de experiențe noi odată cu filmarea serialului Adela. S-a obișnuit rapid cu programul alert, iar viața ei a cunoscut câteva schimbări majore, dar s-a adaptat ușor.

„Nu pot să spun că mi-a fost foarte greu, ci doar că am avut parte de experiențe noi. Eram atât de entuziasmată că începem filmările, care au fost amânate puțin de pandemie, încât mi-am făcut curaj și m-am ambiționat să trec cu bine peste toate provocările. M-am obișnuit cu programul alert în care trebuie să fiu machiată, aranjată la păr, să schimb mai multe ținute, să trec rapid de la o secvență la alta şi de la o dispoziţie la alta și așa mai departe. Pot să spun că au apărut destul de multe schimbări în viața mea la care, zic eu, am reușit să mă adaptez cu bine', a spus Mara, pentru Click.ro.

mara_din_adelamara_din_adela

Mara Oprea spune că este pasionată de călătorii. Îi place să citească și să se dezvolte constant. Este convinsă că viața este așa cum și-o construiește fiecare și că suntem, de fapt, suma alegerilor noastre.

„Îmi place să călătoresc în locuri care să mă inspire și să îmi ofere noi experiențe. Cred că vacanțele sunt cel mai frumos cadou pe care ni-l putem oferi. Îmi place să investesc în mine în moduri diverse, citind cărți prin care să îmi îmbunătățesc viața pe cât mai multe planuri. De exemplu, unul dintre citatele după care am început să mă orientez de ceva vreme spune că: Modul în care își trăiesc oamenii viața este rezultatul poveștii în care ei cred despre ei înșiși' (Les Brown) și că viața e așa cum ne-o construim noi, că avem puterea de a face alegeri care ne influențează viața în mod direct', a mai spus Mara Oprea, pentru sursa citată.

Nu a uitat nici de muzică, cu toate că este extrem de ocupată cu actoria. Îi place să cânte la pian și să danseze, asta pentru că a făcut școala de muzică și are în spate 8 ani de cursuri de pian. A făcut 11 ani balet și încă îi place să danseze.

„Îmi place să cânt la pian (am terminat școala de muzică – 8 ani de pian). Mă relaxez uitându-mă la un film, cu o cană de ceai alături. Îmi place să dansez (am făcut 11 ani de balet si am dansat pe scena ONB si pe scene internaționale), să ascult muzică și să citesc', spune ea.

Mara Oprea are un frate în clasa a IX-a

Mara Oprea, din serialul Adela, nu este singură la părinți. Vedeta are un frate mai mic, în clasa a IX-a. Îl cheamă Iustin și este și el pasionat de muzică și actorie.

„Da, mai am un frate mai mic decât mine. Îl cheamă Iustin Nicolae și este în clasa a IX – a. A făcut și el puțin din toate: pian, canto, chitară și actorie'.

Mama Marei Oprea este profesor și formator de cadre didactice.

„De mică m-am visat învățătoare, poate și pentru că mama mea este. Îmi așezam pă-pușile aliniate pe pat și le spuneam lecțiile așa cum le auzeam eu de la doamna mea. Încă din clasa a V-a am știut la ce liceu voi da admitere: la profil pedagogic', a spus Crenguța Oprea.

Citește și: Geanina Ilieș nu depășește niciodată 54 kg. O singură dată a pierdut controlul greutății:’După ieșirea din Fermă, am luat cam 8-9 kg din cauză că mâncam foarte prost’/ INTERVIU

Citește și: Tavi Colen, lovitură pentru Alin Oprea, în plin proces de divorț:„Unui frate nu-i bagi cuţitul pe la spate!’

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, decizie finală, înainte de divorț.Ce se întâmplă cu fetița lor

„Când am dat examenul de admitere la doctorat, eram deja însărcinată cu primul meu copil, Mara-Doriana. Pe cel de-al doilea, Iustin-Nicolae, îl purtam în pântec când mi-am susținut teza de doctorat în Științele Educației, cu titlul Strategii didactice interactive', a mai spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton