Mara Oprea, actrița din Adela, a suferit un accident. Producătorii au schimbat scenariul

 Oana Pantazi
.

Mara Oprea, protagonista din serialul „Adela”, a suferit un accident și, dat fiind că filmările trebuiau continuate, producătorii au schimbat scenariul. Iată ce s-a întâmplat cu actrița!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, Mara Oprea simpatica actriță din Adela, a suferit un accident în pauza dintre filmări. Accident care a pus-o în incapacitatea de a mai lucra. Drept urmare, producătorii serialului de la Antena 1 au luat decizia de a modifica scenariul, pentru ca protagonista să poată juca în continuare.

Mara-Oprea-Adela-accident8Mara-Oprea-Adela-accident8

Mara Oprea, din „Adela”, a suferit un accident

Serialul „Adela”, difuzat în prime time de Antena 1, în fiecare zi de joi, are deja o mulțime de fani, la fel și protagonistele Mara Oprea și Oana Moșneagu. Drept urmare, admiratorii Adelei au fost mâhniți să remarce că, într-unul dintre episoadele recente, tânăra a suferit un accident, fiind victima unei agresiuni. Nimeni nu a realizat însă că, de fapt, Mara Oprea, aka Adela, a suferit un accident în realitate, tânăra rupându-și piciorul în pauza dintre filmări.

„Eram la filmări într-o zi în care aveam o pauză foarte lungă între secvențe și stăteam în camera lui Paul, din casa Andronic, atunci când m-a sunat cineva să mă duc la cadru. M-am ridicat, tocmai avusesem un curs de mișcare online din cauza virusului.

Nu am pățit nimic la cursul de mișcare unde dansam tango și m-am ridicat să arunc niște firimituri la gunoi, și pe drum nu știu ce am făcut, mergeam într-un pas mai alert și pur și simplu m-am împiedicat și am căzut pe picior. Au încercat fetele de la costume să nu-mi schimbe partea de jos, îmi schimb doar partea de sus ca să dau cât mai rar gheata jos.

Am momente în care îmi vine să fac ceva și uit că am gheata și că nu mă pot mișca. Am avut și secvențe în care a trebuit să filmez ca și cum n-aș avea-o. Au filmat în așa fel încât să nu se vadă, stăteam la masă, dar am avut tendința de a mă ridica sau de a face un gest', a declarat Mara Oprea, citată de fanatik.ro.

Citește și: Ce relație are Cristina Șișcanu cu prima soție a lui Mădălin Ionescu: „Nu o judec, dar nu o înțeleg!”

Citește și: Scandal monstru la Survivor, între Războinicele Vera și Maria: „O iau la bătaie dacă…”

Citește și: Regina Elisabeta renunță la o tradiție, de dragul lui Harry. Nu vrea să-l pună într-o situație delicată la înmormântarea Prințului Philip

Citește și: Mugur Mihăescu revine în televiziune!Ce emisiune va prezenta și la ce post TV

Citește și: Mellina, declarație neașteptată depre relația cu Marius Crăciun, la Survivor:„Nu ne-am conectat’

Scenariul a fost schimbat pentru ea

Și iată că, în cele mai recente episoade, Mara Oprea, protagonista din serialul „Adela”, a trebuit să poarte o cizmă de imobilizare, după ce și-a rupt piciorul. Drept urmare, producătorii au fost nevoiți să schimbe scenariul. Așadar, personajul interpretat de Mara a fost devenit victima unui agresor plătit de sora lui Paul Andronic (interpretat de Mihai Călin).

Radu Grigore, scenaristul serialului Adela, a modificat firul narațiunii pentru ca Mara să poată filma chiar şi cu piciorul imobilizat.

„Mara a avut 2-3 secvențe de dimineață, la ora 11 a plecat de pe platou. A avut o pauză lungă de vreo șase ore și pe urmă a venit șchiopătând în casa anexă, la ultimele 3 secvențe și a spus că o doare foarte tare piciorul', a declarat regizorul serialului „Adela”, citat de Fanatik.

Cine este Mara Oprea

Mara a absolvit cursurile colegiului Gheorghe Lazăr. A studiat apoi teatrul la UNATC. Nu se află de multă vreme pe scenă, dar a câștigat deja un premiu important în anul 2017, pentru rolul principal feminin la un festival de teatru din Botoșani. Mai precis, a interpretat rolul Colombe în cadrul festivalului AmFiTeatru, informează Antena 1.

Nu a rămas doar la ipostaza de actriță, ci a vrut să încerce și rolul de regizor. În anul 2019, sub îndrumarea profesoarei Anca Bradu, Mara a pus în scenă piesa „Sonata în Re Major', după Francisc Munteanu. Evenimentul a avut loc în cadrul evenimentului Uși deschide la UNATC’.

După cum se poate observa de pe profilul tinerei, este pasionată și de balet.

Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton