Mara Bănică, prima fotografie cu chipul fetiței sale: ”Ea este Donca noastră”

 Dumitrache Laura
.

Mara Bănică le-a arătat tuturor chipul fiicei sale. Jurnalista Tv a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii februarie. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar viața sa s-a transformat complet. Mara este fericită și cu ocazia primei zile din primăvară, aceasta le-a arătat-o internauților pe micuța Donca Maria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fosta prezentatoare TV a devenit mămică a doua oară la 45 de ani, pe 1 februarie 2022. Pe parcurusl sarcinii, Mara Bănică a vorbit despre pregătirile de dinainte de a-și aduce pe lume fetița. Vedeta a spus în urmă cu câteva luni că a decis ce nume îi va pune fiicei sale. Jurnalista a ales un nume foarte rar întâlnit: Donca Maria.

Fiica Marei BanicaFiica Marei Banica

În urmă cu câteva săptămâni, Mara Bănică trecea prin mari emoții când o aducea pe lume pe fiica ei. Jurnalista mai are un băiețel, dintr-o relație anterioară. Vedeta are o relație specială cu fiul ei Dima, iar acum toată lumea aștepta să o cunoască pe mezina familiei.

Citește și: Când își va boteaza Mara Bănică fetița:„Sperăm să putem face și o petrecere'

Citește și: Ce nume a ales Mara Bănică pentru fiica sa:„Soțul meu nu e chiar atât de încântat'

Citește și: Mesaje tulburătoare găsite în telefonul unui soldat rus:„Mi-e frică, îi atacăm pe toți, chiar și pe oameni pașnici. Mamă, mi-e foarte greu!'

Citește și: Drama lui Emil Rengle de la Survivor:”Mama urla că vrea să se sinucidă…”

Mara Bănică, prima imagine cu chipul fiicei sale, Donca Maria

Pe 1 februarie 2022, Mara Bănică aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Jurnalista este extrem de fericită, iar astăzi, cu ocazia prime zile din primăvară, Mara a postat prima imagine cu chipul fiicei sale. Deși micuța are deja o lunp de viață, fosta prezentatoare tv nu a publicat nicio fotografie cu chipul acesteia. Ei bine, Mara a decis să le facă cunoștință internauților cu fiica sa, Donca Maria. Pentru că am intrat în luna femeii, vedeta tv a marcat venirea primăverii printr-o ședință foto inedită. Fiica sa a fost prim-plan, iar imaginea cu Donca este absolut minunată.

Prezentatoarea TV și-a îmbrăcat fiica cu o rochiță de preințesă, din dantelă, aurie, asortată cu o coroniță cu trandafiri albi. În imagine, micuța Donca doarme liniștită, cu chipul senin, pe o canapea în miniatură. 'Ea este Donca noastră! La Mulți Ani, doamnelor, domnișoarelor!', a scris Mara Bănică în dreptul imaginii cu fiica sa.

Internauții, cuceriți de frumusețea micuței Donca Maria

La scurt timp după ce a născut, fanii Marei Bănică i-au spus să posteze imagini în mediul online cu ea, dar jurnalista a refuzat. Ei bine, la o lună de la naștere, vedeta le-a făcut cunostință internauților cu fiica ei. Aceștia au fost impresionați de frumusețea copilei, dar și modul în care a fost fotografiată. Mulți dintre internauți au felicitat-o pe Mara Bănică, care acum este mamă de băiat, dar și de fată.

„Este superbă', 'Așa ceva? Minunată!', 'Să vă bucurați de ea', 'O drăgălașă', 'Să vă trăiască mulți ani sănătoși și fericiți', 'Un înger de copil', 'Ce bijuterie de copil', 'O scumpete de păpușă',  ' Primăvară frumoasă, înger dulce', 'Prințesa familiei', au fost doar câteva dintre comentariile internauților la imaginea cu micuța Donca.

Cine o va ajuta pe Mara Bănică, acum de când a născut

După ce a născut, multă lume s-a întrebat cine o va ajuta pe Mara Bănică cu creșterea copilului. Vedeta tv a declarat, în urmă cu ceva timp, că soțul ei s-a gândit că angajeze o bonă filipineză, dar Mara nu a fost de acord. Astfel, cei doi au decis că se vor descurca singuri.

'Soțul meu voia să luăm o bonă filipineză, eu nu am fost de acord. După mi-a spus să luăm o bonă, dar să aibă 22 de ani, n-am fost de acord nici cu asta. N-am avut nici la Dima și, deocamdată, eu stând acasă, cred că mă voi descurca. Și, cu ajutorul lui, cred că vom fi ok o perioadă, dar, dacă nu o să mai pot, până la urmă o să luăm pe cineva.', declara Mara Bănică, în urmă cu ceva timp, pentru fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton