Manuela Lupașcu, despre relația cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose: "E Bine. Nu se ascunde nimeni..."

 Dumitrache Laura
.

Manuela Lupașcu și Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, formează un cuplu de câteva luni. Cei doi au preferat să fie discreți cu relația lor de iubire, iar influencerița a vorbit recent despre anumite părți din viața sa. Vedeta a dezvăluit că nu își ascunde relația, dar preferă să își trăiască viața personală departe de lumina reflectoarelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Alex Leonte s-a despărțit de Theo Rose, după o relație de mai bine de cinci ani. La scurt timp după separarea de nepotul lui Nea Mărin, Theo Rose s-a cuplat cu Anghel Damian, iar peste câteva luni vor deveni părinți. De asemenea, Alex Leonte și-a refăcut viața alături de Manuela Lupașcu.

manuela lupascumanuela lupascu

Despărțirea dintre Alex Leonte și Theo Rose a fost o surpriză pentru multă lume, mai ales că relația lor părea extrem de solidă. La câteva luni de la separarea de artistă, nepotul lui Nea Mărin a fost surprins alături de influencerița Manuela Lupașcu, cu care are o relație de iubire.

Citește și:Manuela Lupașcu, primele declarații despre presupusa relație cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose: „Timpul o să spună multe”

Citește și:Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată: „Nu pot vorbi despre asta. Sunt…'

Citește și:Ce a descoperit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, după moartea lui: „Am găsit niște liste, era foarte organizat”

Citește și: Pe ce cheltuie Selly până la 20.000 de euro pe lună: „3.000 de euro pe restaurante, vacanțe de 10.000 de euro. Nu fac extravaganțe”

Manuela Lupașcu, despre relația cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose

Manuela Lupașcu formează un cuplu cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose. Cei doi au fost surprinși împreună la câteva luni după ce nepotul lui Nea Mărin s-a despărțit de celebra artistă. Recent, Manuela Lupașcu a declarat că reușește să își facă timp pentru plăcerile sale, mai ales pentru relația cu iubitul ei, Alex Leonte. Deși este activă pe rețelele de socializare, Manuela Lupașcu preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor.

'Pentru tot îmi fac timp, aranjată cu totul, astfel încât să am de toate în viața mea. Totul e bine, nu vreau să fac un subiecte despre chestia asta. Să vedem cum stau lucrurile mai departe. Nu cred că s-a ascuns nimeni. Nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente pentru tine. Ce aleg să ofer, nu mă ascuns, că nu e nimic de ascuns, dar e bine.

Nu cred că are legătură cu asta (nr. că Alex Leonte este persoană publică), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni. Vreau să pun accent pe ceea ce fac, mai mult decât orice altceva. Realitatea și viața pe care o avem face parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț că e mai drăguț', a declarat influencerița pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Manuela Lupașcu: „Timpul o să spună multe”

În urmă cu câteva luni, în presă apăreau poze cu Alex Leonte și Manuela Lupașcu. Cei doi au preferat să fie discreți cu declarațiile, iar la acel moment, influencerița nu a confirmat, dar nici nu a negat că ar avea o relație cu fostul iubit al lui Theo Rose.

„O să vedem, timpul o să spună multe. Dacă m-ați urmărit de-a lungul timpului, viața personală am ținut-o un pic pentru mine. Îi mai ținem un pic să fiarbă (n.r pe curioși)’, a declarat Manuela Lupașcu pentru Antena Stars.

Alex Leonte, declarații despre despărțirea de Theo Rose

După ce s-a aflat despre despărțirea dintre Alex Leonte și Theo Rose, multă lume a crezut că ruptura s-a produs din cauza infidelității. Ulterior, nepotul lui Nea Mărin a clarificat lucrurile și a mărturisit care a fost motivul despărțirii de îndrăgita artistă.

„Doresc să clarific câteva lucruri care poate ar reflecta mai realist acest episod din viața mea. În primul rând, ruptura dintre mine și Theo a avut loc acum ceva timp. Departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără a exista certuri. Ca doi adulți cu o înțelegere matură a lucrurilor. Nu a fost vorba nici măcar o secundă de infidelitate. În momentul în care între două persoane nu mai există dragoste, trebuie luate măsuri și asta am făcut. Nu doresc să îmi expun viața personală în online și vă rog să respectați și să înțelegeți acest lucru”, spunea Alex Leonte, pe Instagram, la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton