Manuela Hărăbor va juca în serialul Vlad. Ce părere are despre rol și cum se va acomoda

 Lupescu Anca
.

Manuela Hărăbor este noua actriță din serialul Vlad! Fanii cunoscutei producții au fost plăcut surprinși de noua apariție în povestea palpitantă. Iată ce spune artista despre noul rol pe care-l va interpreta!

manu1-1024×660manu1-1024×660

Manuela Hărăbor se alătură echipei din serialul Vlad! Din data de 24 februarie, frumoasa actriță va fi parte a poveștii complicate din una din cele mai urmărite producții românești.

Cunoscută publicului datorită unor filme emblematice precum Veronica sau Pădureanca, actrița încearcă acum rolul unei femei de carieră cu o funcție importantă. În noul sezon, aceasta va avea un impact puternic asupra personajului principal.

Manuela a susținut că este bucuroasă de noul proiect și că-și dorește ca rolul pe care îl are să aducă un plus de valoare poveștii deja creionate în cele două sezoane.

„M-am bucurat mult să mă alătur echipei serialului, pentru că VLAD este un serial pe care îl urmăresc și îl apreciez. Lucrul pe platou a fost eficient datorită echipei profesioniste și îl felicit pe Jesus del Cerro pentru felul în care știe să-și ghideze actorii. Îmi doresc ca personajul interpretat de mine să aducă un plus de valoare poveștii care a reușit, timp de două sezoane, să țină telespectatorii cu sufletul la gură'


Vlad a avut premiera pe data de 25 februarie a lui 2019, iar la momentul actual are adunate 27 de episoade.

Serialul spune povestea unui tânăr închis pe nedrept în urma unei înscenări a unui jaf. Cei care l-au trădat au fost chiar prietenii lui, iar după alte experiențe traumatizante el primește o nouă șansă de la viață. Cezar devine mentorul lui, iar Elize, singura mare dragoste a lui, îl trădează la scurt timp după ce crede că viața lui este pe linia de plutire.


Manuela Hărăbor este o actriţă talentată, cu o carieră longevivă şi de succes, fiind un nume binecunoscut în lumea filmului şi a teatrului. Aceasta a devenit cunoscută publicului românesc încă de la debut, datorită unor filme emblematice precum „Veronica şi „Pădureanca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton