Manechinul Stella Tennant s-a sinucis! "A simţit că este incapabilă să continue"

 Oana Pantazi
.

Manechinul britanic Stella Tennant s-a sinucis după ce nu s-a simţit bine mai mult timp, a confirmat familia sa. Avea doar 50 de ani și era un nume cunoscut în industria modei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Manechinul Stella Tennant s-a sinucis după ce „nu s-a simţit bine mai mult timp”, după cum a confirmat familia ei, citată de BBC. Tennant, care a devenit faimoasă în lumea modei la începutul anilor 1990, defilând pentru designeri ca Versace și Karl Lagerfeld a murit în luna decembrie, la 5 zile după ce împlinise 50 de ani.

Stella Tennant s-a sinucis la scurt timp după ce împlinise 50 de ani

Stella Tennant s-a sinucis la doar câteva zile după ziua ei de naștere, membrii familiei sale declarând că a fost „o chestiune de profundă durere şi disperare şi că aceasta a simţit că este incapabilă să continue”. 

Nepoată a Ducelui Andrew Cavendish, Stella Tennant a fost verişoară îndepărtată a prinţesei Diana. Aceasta și-a făcut debutul ca manechin în anii 1990, când a lucrat pentru fotograful Steven Meisel. Ulterior a semnat, în 1996, un contrat de exclusivitate cu Karl Lagerfeld la Chanel, conform news.ro

Frumusețea ei specială a fost foarte apreciată de marii creatori de modă. Stella Tennant are „chipul şi atitudinea epocii noastre”, a declarat la un moment dat Karl Lagerfeld. „Ea nu corespundea strălucirii anilor ’90. Ea este cu adevărat o frumuseţe pentru sfârşitul de secol”, a mai spus creatorul de modă.

În cei aproape 30 de ani de carieră, Stella Tennant a pozat pentru reviste prestigioase precum Harper’s Bazaar şi Numéro. A colaborat, de asemenea, cu versiunile franceză, britanică şi italiană ale revistei Vogue. Aerul său androgin şi alura ușor punk i-au permis să iasă în evidență între manechinele generaţiei sale.

Stella Tennant a fost căsătorită din 1999 până anul trecut cu fotograful de origine franceză David Lasnet. Cei doi au patru copii. Stella Tennant s-a sinucis în decembrie, la scurt timp după ce a împlinit 50 de ani. 

Citește și: Roxen vorbește în premieră despre fostul iubit agresiv: „O relație toxică, m-am speriat”/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, primul pas spre împăcare? Cum a decurs ultima întâlnire, în familie

Citește și: Mihai Neșu mănâncă singur, la 10 ani de la accidentul care l-a paralizat. Video

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit: „Mi-am văzut iubirea vieții plecând”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton