Mama lui Răzvan Ciobanu, sfâșiată de durere la trei ani de la moartea fiului: "Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el”

 Miniosu Alexandra
.

Mama lui Răzvan Ciobanu e sfâșiată de durere la trei ani de la moartea fiului. Au avut o relație extraordinară mamă-fiu, motiv pentru care pierderea lui a însemnat un gol uriaș în sufletul ei, ce nu poate fi acoperit niciodată. Singura care-i mai alină dorul e pisica lui, care stă la părinții regretatului designer. Iată cum își doresc aceștia să-i păstreze memoria vie!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Răzvan Ciobanu e sfâșiată de durere la trei ani de la moartea fiului. Regretatul designer s-a stins din viață pe 29 aprilie 2019, la doar 43 de ani. Creatorul de modă a murit într-un accident cumplit, pe DJ 226, la ieşirea din localitatea Săcele, judeţul Constanţa, atunci când se întoarcea spre Capitală de pe Litoral.

razvan-ciobanu-1razvan-ciobanu-1

Vineri, 29 aprilie, se împlinesc trei ani de cât Răzvan Ciobanu a murit. Și acum, părinții lui sunt în continuare sfâșiați de durere, pierderea suferită fiind una uriașă. Pentru a-i păstra vie memoria designerului, mama lui, Elena Ciovanu, și-ar dori ca cineva care se pricepe să organizeze un festival de modă cu numele lui, adică să fie intitulat „Răzvan Ciobanu'.

Citește și: Ce a apărut în locul în care a murit Răzvan Ciobanu, la trei ani de la tragedie

Citește și: Cum arată monumentul ridicat în memoria lui Răzvan Ciobanu, chiar în locul în care și-a pierdut viața.Pe piatra funerară sunt scrise versuri emoționante

Citește și: Simona Gherghe a anunțat în direct că va lipsi de la emisiunea Mireasa.Cine o înlocuiește

Citește și: În ce relații a rămas Antonia cu fostul ei soț, Vicenzo Castellano:„Amândoi facem tot ce ține de noi ca să…'

Mama lui Răzvan Ciobanu, sfâșiată de durere la trei ani de la moartea fiului

Mama lui Răzvan Ciobanu a făcut o confesiune emoționantă pentru ego.ro. Elena Ciobanu a mărturisit, cu vocea stinsă de durere, că nu-i rămâne decât să se roage ca fiul ei să fie bine printre îngeri. Îl mai visează și acum, la trei ani de la tragedie, dar nu a dorit să intre în detalii, fiind un lucru intim pentru ea. Pentru a-și alina dorul, ea și tatăl creatorului de modă merg des la cimitir, la București, la mormântul desginerului.

„Nu ne rămâne decât să ne rugăm să fie bine printre îngeri și Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îl mai visez, dar sunt visele noastre, sunt lucruri intime, pentru noi. Am făcut recent parastas, am făcut tot ce trebuia. Mergem foarte des la București, la cimitir. Pisica lui este la noi, da, ne mai alină suferința și dorul de el', a spus mama lui Răzvan Ciobanu pentru sursa citată.

Cum își dorește să-i păstreze memoria vie regretatului designer

Atunci când a fost întrebată dacă și-ar dori să organizeze un festival de modă 'Răzvan Ciobanu', în memoria designerului, femeia a oferit un răspuns emoționant.

„Noi ne ocupăm cu altceva, nu ne pricepem. Dar ar fi frumos dacă cineva s-ar ocupa să organizeze un festival de modă cu numele lui', a explicat ea.

Părinții lui Răzvan Ciobanu se ocupă în continuare de afacerea familie, Pensiunea 'Ciobănelu', din satul vâlcean Ciungetu, loc în care, de altfel, și stau. Aceasta dispune de 23 de camere şi apartamente, foişor, grătare, loc de joacă pentru copii și un restaurant unde sunt servite mâncăruri tradiționale.

Ce dezvăluia Elena Ciobanu despre regretatul desinger, la ultima emisiune TV

Cu patru ani înainte de a muri, Răzvan Ciobanu și mama lui au fost prezenți în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. La acea vreme, Elena Ciobanu mărturisea că între ea și fiul ei a existat dintotdeauna o legătură telepatică.

„Mă gândesc foarte mult la el și simt dacă ceva este în neregulă. Imediat îi dau telefon.'Ești bine, s-a întâmplat ceva?' Am, așa, o chestie telepatică cu el', spunea atunci mama lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu o completa atunci, spunând că „Mama nu are voie să mă sune, ca să-mi spună ceva rău, pentru că, după aceea, dacă se întâmplă ceva, o sun și o cert'.

„Era un copil minune!'

Tot atunci, în cadrul emisiunii, mama lui Răzvan Ciobanu a vorbit și despre copilăria regretatului creator de modă.

„Era un copil minune! Nu ştia să spună decât „mama', „papa' şi desena. Pălării, pantofi, genţi, eram nebună, toată casa era plină de hârtii! Cred că avea doi ani, nu ştiu dacă avea mai mult, nu vorbea bine, dar desena.

Când era mic, Răzvan făcea rochii păpuşilor din capotul meu. Răzvan se dădea cu toate parfumurile mele! Când intrai la noi, mirosea a parfum, făcea baie în fiecare zi în parfum. Tot timpul îmi spunea: „Te iubesc, mami, te iubesc, mami!' şi îmi pupa mâinile. Indiferent ce boacănă făcea, uitam, mărturisea ea.

Sursă foto: Instagram, Ego.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton