Mioara Roman, din nou la spital: „Din păcate nu se simte bine”

 Dumitrache Medeea
.

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, a ajuns din nou la spital. Femeia nu se simte deloc bine, iar fiica ei a ținut ca aceasta să facă o serie de analize și controale. Vedeta a povestit totul fanilor de pe Instagram și a dat detalii despre starea mamei ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman are din nou probleme de sănătate, iar fiica ei, Oana Roman, a dus-o la spital pentru investigații.

mioara-roman-1mioara-roman-1

În acest an, femeia a fost suspusă la două operații complicate, însă a reușit să se recupereze rapid. Oana Roman a povestit totul urmăritorilor ei de pe Instagram.

Mioara Roman, din nou la spital

În urmă cu puțin timp, Oana Roman a anunțat pe Instagram că mama ei se simte din nou rău și că au fost nevoite să vină la spital pentru investigații.

Citește și: Petre Roman, reacție nervoasă după ce a fost întrebat de Mioara Roman:

Citește și: De ce nu și-au mai vorbit Mioara și Petre Roman timp de 14 de ani:

Citește și: De ce boală suferă Damian Drăghici.

Citește și: Ioniță de la Clejani, prima reacție în scandalul dintre Ramona și Fulgy:

Mioara Roman va fi supusă unui control neurologic, iar fiica ei așteaptă să vadă ce este de făcut mai departe în funcție de rezultatul analizelor.

Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei. O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut', a spus Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman, operată de două ori în acest an

La începutul acestui an, Mioara Roman a fost operată de două ori. Intervențiile chirurgicale au fost complicate, iar mama Oanei Roman a stat pe masa de operație mai multe ore.

Femeia s-a recuperat repede după cele două operații, iar faptul că i-a avut pe cei dragi aproape a ajutat-o destul de mult.

Mioara Roman a suferit o intervenție de eliminare a unui punct de grăsime care se infectase, dar și o operație la paroscopică.

După cele două intervenții chirurgicale, mama Oanei Roman a stat într-un centru de lux de recuperare, mai multe săptămâni. În acea perioadă, Mioara Roman a fost cu adevărat răsfățată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton