Mama lui Sindy de la Survivor, dezvăluiri despre viața amoroasă a fiicei sale: "Cam greu cu iubiții"

 Oana Pantazi
.

Mama Războinicei Sindy de la Survivor a făcut recent dezvăluiri neașteptate, dând amănunte atât despre viața sentimentală a fiicei sale, cât și despre apropierea dintre ea și Albert.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Războinica Sindy este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor și nu e de mirare că, datorită determinării, dar și drăgălășeniei de care dă dovadă, a făcut cuceriri. Cu siguranță unul dintre cei care au căzut pradă farmecelor sale este chiar colegul ei Albert, în ultima vreme între cei doi producându-se o apropiere care nu le-a scăpat celor din jur.

109743688_3350197651704040_8621236582573420015_n109743688_3350197651704040_8621236582573420015_n

Ce spune mama lui Sindy de la Survivor despre relația cu Albert

Nu este un secret pentru nimeni că fanii competiției din Republica Dominicană bănuiesc că între Sindy și albert este mai mult decât o simplă relație de prietenie Recent, mama lui Sindy, Războinica de la Survivor a pășit în platoul Teo Show, unde a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate cu privire la fiica ei, vorbind și despre apropierea acesteia de Albert.

Citește și: Ce relație au Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun de la Survivor. Au fost rivali într-un alt concurs, câștigat de Marius

Citește și: Soția și mama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor, reacție dură față de Andreea Antonescu: „Adevărul supără”

Citește și: Maria Hîngu de la Survivor lucrează de la 16 ani și a candidat la Primăria din comuna ei: „Nu am ajuns în vârf”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Mitoșeru s-a afișat pentru prima oară cu o femeie, după divorțul de Noemi. Blonda seamănă cu fosta soție

Citește și: Marius Elisei are o nouă iubită la trei luni după divorț! Oana Roman: „A refuzat să meargă în vacanță cu mine și cu Isa”

„Iubit? Cam greu cu iubiții. Nu, sincer nu. Îi place mult să se distreze, deci încă nu cred că și-ar dori să aibă un iubit, o relație mai serioasă. De exemplu, sora ei are un iubit, ele fiind gemene. Ea are o energie în tot ceea ce face. Plus că parcă trăiește și meciul și, când intră colegii pe traseu, parcă trăiește și ea momentul. Îi plac foarte mult sporturile mai grele, i-am și zis: Trebuie să fii puțin mai feminină!

Albert pare un băiat liniștit, își vede de treaba lui. Sincer, îmi place ca persoană. Nu știu ce să zic. În unele privințe poate da, în unele poate nu. Totuși cred că ei i-ar trebui o persoană mai puternică puțin, că altfel nu știu ce să zic', a mărturisit mama lui Sindy de la Survivor. 

Albert, cucerit rapid de Sindy

Concurentul a recunoscut că noua lui colegă din echipa Războinicilor l-a cucerit în doar două zile. Felul ei de a fi l-a făcut să aibă deja sentimente pentru Sindy și nu s-a ferit să recunoască acest lucru la testimoniale. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile între cei doi.

„Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. În primele zile, Sindy părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos’, a spus Războinicul despre Sindy de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton