Mama lui Dan Petrescu, singura supraviețuitoare a familiei. Unde se afla când s-a produs accidentul aviatic

 Sutiu Theodora
.

Mama miliadarului Dan Petrescu, singura supraviețuitoare a familiei miliardarul. Dan Petrescu, cei mai bogat om din România și-a pierdut viața într-un accident aviatic. Odată cu el, și-au găsit sfârșitul și soția, dar și fiul său. Femeia are 98 de ani și o situație medicală specială.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Dan Petrescu, singura supraviețuitoare a familiei. Miliardarul și familia lui s-au urcat la bordul avionului Pilatus PC 12 la ora 13:03, pe aeroportul Linate, din Milano.

Ei își propuseseră să ajungă tot pe teritoriul Italiei, în Sardinia, dar din păcate nu au mai ajuns.

aviatic-1-2aviatic-1-2

La scurt timp după decolare, la ora 13:12, mai exact, aeronava s-a prăbușit lângă o stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano.

Mama lui Dan Petrescu, singura supraviețuitoare a familiei. Femeia îi aștepta în Sardinia

Mama lui Dan Petrescu, singura supraviețuitoare a familiei. Femeia are 98 de ani și se afla la destinație, în Sardinia. Acolo își aștepta fiul, nora și nepotul, dar și pe celelalte persoane care se aflau în cabina aeronavei în momentul tragediei, pentru a se bucura de persoanele dragi.

Cu toate că Dan Petrescu petrecuse mult timp în locuința din Sardinia, fiul său, Dănuț, nu apucase să o vadă. El a fost cel care a insistat să meargă, dat fiind că vremea era încă frumoasă.

Dan Petrescu și familia lui s-au urcat la bordul avionului Pilatus PC 12 la ora 13:03, pe aeroportul Linate, din Milano și își propuseseră să ajungă tot pe teritoriul Italiei, în Sardinia.

Femeia este hipoacuzică

La scurt timp după decolare, la ora 13:12, mai exact, aeronava s-a prăbușit lângă o stație de metrou din zona suburbană a orașului Milano.

Mama lui Dan Petrescu este hipoacuzică și, în momentul accidentului, se afla în „palatul' din Olbia, unde îl aștepta pe Dan Petrescu, alături de ceilalți invitați, pentru a petrece câteva zile în familie.

Citește și: Dan Petrescu și familia lui, tragedie în 16 secunde

Citește și: Cine va moșteni averea colosală a lui Dan Petrescu, după ce au murit și soția cu fiul lui

Citește și: Maria Speranța și Adriana Trandafir, despre cele mai grele momente la Asia Express

Ce a făcut Dan Petrescu înainte să moară

Cuplul care se afla în avion cu familia miliardarului avea un copil, Raphael, pe care familia Petrescu îl botezase în urmă cu doar o săptămână.

Cei doi au decis să petreacă mai mult timp alături de nași și, după botezul de weekend-ul trecut, au prelungit vacanța.

Înainte să moară, Dan Petrescu, soția, fiul și proaspeții lor fini au pus la cale călătoria către Olbia, în Sardinia, unde miliardarul deținea o vilă luxoasă, scrie Cancan.ro.

Cine sunt celelalte victime ale accidentului

Alături de Claire Stephanie Caroline , fiica jurnalistului Dan „Miki’ Alexandrescu, în accidentul aviatic au mai murit câțiva prieteni ai miliardarului Dan Petrescu.

Alături de ei a fost Miruna Anca Wanda Lozinschi, româncă, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline și bunica lui Raphael.

Cea de-a opta victimă este Julien Brossard, 36 de ani, născut pe 8 octombrie, un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.

În aeronavă se mai aflau soția, Dorotea Petrescu Balzat, în vârstă de 65 de ani, născută în România cu cetățenie franceză, dar și fiul lui de 30 de ani.

Dan Ștefan Petrescu, născut la München și, de asemenea, cu dublă cetățenie, relatează Corriere della Sera.

FOTO: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton