Mama lui Culiță Sterp, remarcă rasistă la adresa lui Jador: ”Cine se pune cu niște țigani”

 Lupescu Anca
.

Jador și Culiță Sterp erau prieteni înainte de Survivor. Cei doi au ajuns să se se mai înțeleagă atât de bine, cu toate că sunt ambii în echipa Faimoșii, în jugnla din Republica Domincană. Mama lui Culiță a avut o ieșire necontrolată și a făcut o remarcă rasistă la adresa lui Jador.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După ce mama lui Culiță a declarat că cei doi nu se mai înțeleg atât de bine, femeia a avut o atitudine rasistă la adresa lui Jador.

Pe contul de Instagram al fratelui lui Culiță, Iancu Sterp, un fan i-a scris lui Iancu să-l apere pe Culiță în acest conflict, iar mama lui Culiță i-a răspuns acelui fan cu replica „Cine se pune cu niște țigani!!', un comentariu rasist la adresa lui Jador, a familiei sale, dar și a mai multor fani ai cântărețului.

Jador îl acuză pe Culiță că le ține apărarea fetelor din echipe și că indiferent ce fac acestea, fie că este bine sau rău, el le apără mereu.

16110814007491611081400749

„Culiță ține partea oricărei femei!', a spus nervos Jador, potrivit WOWbiz.ro.Culiță Sterp nu s-a lăsat nici el mai prejos și l-a atacat pe colegul său de breaslă, aruncând cuvinte grele la adresa acestuia.

„Nimeni nu e șef aici. Dacă cineva ar fi șef aici, cu siguranță nu ai fi tu acela!', a spus și Culiță Sterp.

Ce a spus mama lui Jador despre relația dintre fiul ei și Culiță Sterp

Relația dintre Jador și mama lui este una foarte apropiată. Femeia a fost cuprinsă de emoții atunci când fiul ei a anunțat-o că va pleca la Survivor, cea mai aprigă competiție sportivă. Femeia a vorbit și despre prietenia dintre fiul său și Culiță Sterp, arătându-se dezamăgită de comportantul lui Culiță.

Pe mama lui Jador a deranjat-o faptul că prietenul său nu i-a luat apărarea și se comportă distant cu fiul ei, la Survivor.

'El ar vrea sa fie un baiat prietenos acolo, dupa felul in care o arata, ar vrea sa fie prietenos, dar nu arecu cine. Cred si sper sa ramana in continuare (n.r. prieten) cu Culita. Pe Culita il cunoaste cel mai bine dintre toti. Cu Culita a avut colaborari, a cantat'

Citește și: Zanni o acuză pe Elena Marin că și-ar înșela logodnicul, la Survivor:„Zi pe față că nu te așteaptă acasă!

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: „Au fost împreună la restaurant, dar…

'Sincer, mi se pare distant Culita fata de el. Nu stiu, asa il vad eu, dar poate el nu e asa. Dar asa il vad eu de acasa, asa, distant.Adica, cand cineva spune, ca am vazut cazuri in care a spus o fata despre el, sau un baiat, ca Jador a facut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo… nu i-a luat apararea, sa zica… Sau poate ca el nu il cunoaste indeajuns pe Jador. Nici Culita nu il cunoaste indeajuns', a spus mama lui Jador, potrivit KanalD.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton