Mamă la doar 22 de ani, Nicole Cherry își mai dorește un copil: "Să fie băiat..."

 Raiciu Adriana
.

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite artiste din showbiz. Pe lângă cariera de succes, îndrăgita cântăreață are și o familie extrem de frumoasă. A devenit mămică la doar 22 de ani și spune că este cea mai bună alegerea pe care a făcut-o vreodată. Ei bine, se pare că își mai dorește un copil, un băiețel de data aceasta. În cadrul unui interviu, a oferit detalii despre viața de mămică, dar și despre cel de-al doilea copil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În luna noiembrie a anului trecut, Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Anastasia. Ei bine, nici mult nu a trecut de atunci, că vedeta vorbește deja despre cel de-al doilea copil. Mai exact, îndrăgita cântăreață spune că își dorește și un frățior pentru micuță.

nicole-cherry-3nicole-cherry-3

În cadrul unui interviu, iubita lui Florin a făcut declarații sincere despre viața de mămică, dar a spus când are de gând să se mărească familia. Iată ce a mai spus vedeta.

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:M-au enervat foarte tare mesajele

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

Citește și: De ce a divorțat Patrizia Paglieri de primul soț, după 4 ani de căsnicie:„Nu a vorbit cu mine 10 ani’. În ce relații sunt acum/ EXCLUSIV

Citește și: Alina și Ilan Laufer, imagini adorabile cu gemenii născuți prematur.Cum arată acum micuții la un an si două luni

Nicole Cherry își mai dorește un copil

 Cherry și iubitul ei, Florin, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară la finalul lunii noiembrie a anului 2021. Însă, nici mult nu a trecut de atunci, că vedeta își dorește un cel de-al doilea copil.

În cadrul unui interviu, îndrăgita cântăreața a dezvăluit faptul că își dorește o familie numeroasă. Ba chiar mai mult, speră ca cel de-al doilea copil să fie băiețel.

Cu siguranță o să am doi copii sau trei, dacă am un băiat am zis că nu o să mai fac, dar dacă nu o să am un băiat a doua oară, poate o să mai încerc și o să mai fac și al treilea copil. Dar, dacă voi avea băiat și fată, clar mă voi opri la doi. Asta dacă-mi iese din a doua oară, să fie băiat. În viitor, o să fiu mai evoluată din punct de vedere al carierei și o sper să ajung acolo unde îmi doresc, să am stabilitate, echilibru, lucru pe care îl am și acum dar poate la un alt nivel„, a spus Nicole Cherry, potrivit Click.

Ce zice Nicole Cherry despre viața de mămică

Mulți au criticat-o pentru faptul că a făcut un copil așa de tânără, însă Nicole Cherry se simte extrem de bine că a luat această decizie. Și-a dorit mult să fie o mămică tânără și, în prezent, spune că este cel mai binecuvântat om de pe lumea asta.

Mă simt extraordinar, este cel mai frumos lucru pe care l-am primit de la viață. Mi-am dorit să fiu mamă tânără, chiar de fetiță întâi, iar tot acest bine, din prezent, mă face să declar că sunt cel mai binecuvântat om de pe lumea asta. Clar, viața mea de acum s-a schimbat, sunt mult mai responsabilă, dedicată fetiței noastre, cu tot ce înseamnă implicarea mea și a lui Florin, pentru a o crește și a o îngriji cât mai bine pe Anastasia. Nu pot spune că trec sau am trecut prin momente grele, ci doar mă adaptez„, mai spune artista, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Arhivă VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton