"Mai dădea câte un copil cu capul de perete". Mama Antoniei dezvăluie detalii neștiute din copilăria vedetei

 Radulescu Ruxandra
.

Mama Antoniei a dezvăluit recent detalii neștiute din copilăria vedetei. Antonia este recunoscută pentru talentul și frumusețea ei. Artista a moștenit trăsăturile superbe de la mama sa, Denise Iacobescu, care la 55 de ani este bunică pentru trei nepoței, însă și-a păstrat alura tinerească. Mama Antoniei este foarte mândră de fiica sa și a povestit recent cum era vedeta atunci când era copil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mama Antoniei a rememorat recent detalii necunoscute din copilăria vedetei. Antonia este una dintre cele mai celebre vedete din România, dar și o femeie împlinită în viața personală, alături de cei trei copii și partenerul ei, Alex Velea. Artista este mămica unei fete, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano, și a doi băieți, din relația cu Alex Velea. Mama artistei, Denise Iacobescu, 55 de ani, este foarte fericită să fie bunica a trei nepoței. Recent, mama Antoniei a oferit câteva detalii interesante și mai puțin cunoscute despre copilăria vedetei.

a-1294310-1592582615-2880-1a-1294310-1592582615-2880-1

Mama Antoniei a relatat detalii neștiute din copilăria vedetei

După spusele mamei Antoniei, Denise Iacobescu, artista era o elevă silitoare, care nu i-a creat prea multe probleme. Când Antonia avea 4-5 anișori era ceva mai năbădăioasă și reacționa destul de impulsiv atunci când un alt copil nu voia să se joace cu ea.

Foarte bună, cuminte, își făcea temele. Doar că e ceva din familie, nu prea putea să stea cuminte în timpul orei, vorbea mult! Că noi așa facem, vorbim mult!

Când era foarte mică mai dădea câte un copil cu capul de perete și o întrebam „de ce îi dai cu capul de pereți?”. Ea răspundea „dacă n-a vrut să vorbească cu mine și nu a vrut să se joace?!”. Bine, nu îi dădea cu capul, mai mult îi împingea. Dar asta vorbim de patru, cinci anișori. După care a crescut și s-a liniștit.„, a mărturisit mama Antoniei, Denise Iacobescu, pentru CanCan.

Citește și: Cum își rezolvă Antonia și Alex Velea problemele în cuplu și cum se înțelege artista cu socrii: „De cele mai multe ori, nu sunt situații grave, ci neînțelegeri…’ / EXCLUSIV

Citește și: Antonia, detalii despre nunta cu Alex Velea și botezul băieților lor: „M-am gândit în mare la aspecte legate de…’ / EXCLUSIV

Cum se înțelege mama Antoniei cu nepoțeii

Mama Antoniei are o relație minunată cu băieții vedetei, Akim și Dominic, fetița Maya locuind în Italia, cu tatăl ei. Denise Iacobescu și-a luat în serios rolul de bunică și are grijă de micuți, oricând Alex și Antonia sunt nevoiți să plece.

Foarte bine, cresc, sunt minunați, au început să îmi facă complimente în fiecare zi – «buni, ce chic arăți! Buni ce tânără ești, ce bine miroși!». Facem cu schimbul. Dacă părinții nu pot sta cu ei, ori merg la mamaie și la tataie, ori merg la mine, că este bătaie pe ei. Dacă poți să crezi ce norocoși!.”, a mai declarat Denise Iacobescu, potrivit sursei citate.

Antonia: „Această reacție vine din traume”

Antonia a recunoscut că toate criticile pe care le-a primit de-alungul timpului, au făcut-o să capete o teamă de a vorbi în public.

„Am multe de spus și mi-aș dori să mă exprim mai des. E evident că în engleză îmi este cel mai ușor. În limba română mă blochez. De aceea nu vreau să merg la TV, în podcasturi. Simt că nu mă voi exprima corect.

Mă ia anxietatea, devin timidă. Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum: `Ești proastă, nu știi să vorbești`. De multe ori îmi spun, cine vrea să mă înțeleagă, o va face. Cine vrea doar să haterească, tot o va face’, a spus Antonia pentru Fanatik.ro.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton