Mama Andreei Esca a împlinit 80 de ani. Cum arăta în tinerețe

 Dumitrache Medeea
.

Mama Andreei Esca a împlinit 80 de ani. Jurnalista a scris câteva rânduri emoționante în care își arată iubirea față de cea care i-a dat viață și care i-a fost mereu alături. Celebra prezentatoare a povestit și cum era mama ei în tinerețe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mama Andreei Esca, Lucia Esca, a împlinit 80 de ani. Jurnalista a profitat de ocazie și a publicat o poză cu mama ei în tinerețe și i-a dedicat câteva rânduri emoționante în pe website-ul revistei A List.

esca1esca1

Jurnalistei nu îi vine să creadă că mama ei a împlinit 80 de ani și că, totuși, este atât de tânără și plină de umor și curiozități. Andreea Esca a povestit câteva detalii din tinerețea mamei ei, dar și despre rolul acesteia de mamă.

Andreea Esca: „A fost și este mama perfectă'

Se pare că mama Andreei Esca a rămas neschimbată de-a lungul anilor, după cum chiar jurnalista a povestit, mărturisind cu mândrețe că cea care i-a dat viață încă este plină de umor și comentarii caustice.

Citește și: Ce a făcut Andreea Esca înainte de a se angaja la PRO TV și cum a câștigat primii bani: „Eram în liceu”

Citește și: Cum arăta Andreea Esca când a debutat la PRO TV.

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor a ajuns la medic.

Citește și: Marius Elisei vrea să se împace cu Oana Roman:

Nu-mi dau seama, cum este posibil ca mama mea să împlinească 80 de ani?! Are același spirit de observație, același umor, aceleași comentarii caustice și curiozități nemăsurate', a scris prezentatoarea de știri.

Vedeta a mai menționat că mama ei și-ar fi dorit să fie actriță și consideră că ar fi fost una chiar foarte bună, însă nu a putut să-și urmeze visul pentru că tatăl ei a fost deținut politic.

Ar fi vrut să fie actriță și cred că i-ar fi reușit de minune (de altfel, toți Gemenii ar trebui să fie pe o scenă), dar, pentru că tatăl ei a fost deținut politic, nu a avut voie să-și urmeze pasiunea'.

Deși nu a putut să facă actorie, Lucia Esca a fost asistentă medicală și a îngrijit bolnavii de cancer. Fiica sa o caracterizează ca fiind un om cu un suflet mare ce și-a dedicat viața carierei și oamenilor aflați în suferință.

În schimb, mulții bolnavi de cancer pe care i-a îngrijit toată viața au câștigat un om cu o inimă mare și cu o dragoste imensă față de semenii aflați în suferință. Și-a făcut profesia cu devotament și cu respect față de colegi și de pacienți, iar asta am admirat mereu la ea', a scris jurnalista.

Andreea Esca spune că pentru ea a fost mama perfectă ce i-a fost mereu aproape și a ajutat-o să facă alegerile bune în viață, chiar dacă în majoritatea timpului au păreri diferite. Jurnalista a povestit că, atunci când era mica, mama ei o ducea la spectacole, la sport și chiar și în liceu îi verifica ghiozdanul.

A făcut lecțiile cu mine, m-a dus la meditații, la sport, la petreceri, la teatru, la film, la examene, îmi verifica ghiozdanul și în liceu :). A fost și este prietena mea cea mai bună, chiar dacă nu suntem de acord în 80 la sută dintre cazuri. Și acum mă distrează și mă interesează comentariile ei'.

Cum a câștigat Andreea Esca primii bani

Nu multe persoane știu cu ce s-a ocupat Andreea Esca înainte de a apărea pe micile ecrane. Jurnalista a povestit cum și-a cheltuit primii bani făcuți de ea și pe ce i-a cheltuit.

Înainte de a fi la știri, Andreea Esca a primit un rol secundar într-un film, în vremea când era în liceu, iar din banii câștigați și-a cumpărat o pereche de cercei.

Primii bani i-am câştigat în liceu, când am jucat într-un film despre tinereţe regizat de Geo Saizescu. S-a făcut casting la liceu şi am prins şi eu un mic rol. Din banii primiţi mi-am luat o pereche de cercei cu strasuri, rotunzi, de la Eva', a povestit Andreea Esca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton