Maia Morgenstern are COVID-19: „Am fost la spital”

 Miniosu Alexandra
.

Maia Morgenstern are COVID-19. Marea artistă a dat vestea pe rețelele de socializare, printr-un mesaj amplu. Actrița a povestit că s-a testat de mai multe ori, iar atunci când rezultatul a fost pozitiv și-a anulat orice spectacol, pentru a nu-i infecta și pe ceilalți. A mărturisit că a fost și la spital, iar în prezent este în săptămâna a doua. Iată ce i-a îndemnat pe internauți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maia Morgenstern are COVID-19. Anunțul a fost făcut public chiar de ea pe pagina ei oficială de Facebook. În urmă cu câteva ore, îndrăgita artistă a postat un mesaj prin care a dezvăluit cum a descoperit că se confruntă cu boala. A mai precizat că nu vrea să fie o povară pentru nimeni, astfel ca avea în continuare grijă de ea și se va testa deseori.

Maia-Morgenstern-covid-1Maia-Morgenstern-covid-1

De-a lungul timpului, de la începutul pandemiei, mai multe vedete de la noi s-au îmbolnăvit de COVID-19. Din păcate, se pare că boala nu a ocolit-o nici pe Maia Morgenstern. Artista a povestit în mediul online că se află în a doua săptămână și că și-a anulat spectacolul imediat când a aflat că are COVID-19. Pentru a se simți mai în siguranță, ea a mărturisit că s-a prezentat de urgență la medic.

Citește și: Cum se înțelege Maia Morgenstern cu fiica ei, Cabiria:„Relația noastră a înflorit de când…'

Citește și: Maia Morgenstern, internată în spital, pentru câteva zile:„Am fost tratată cu…'

Citește și: Sora lui Petrică Mîțu Stoian a acceptat să i se facă autopsie fratelui ei:„Au cerut procurorii'

Citește și: Ce i-a spus Petrică Mîțu Stoian Stelianei Sima cu doar trei zile înainte de a muri:„Asta e ultima mea filmare'

Maia Morgenstern are COVID-19

Maia Morgenstern a scris pe Facebook că nu-și dorește să fie o povară pentru nimeni. Astfel, marea artistă a mărturisit că are grijă în permanență de ea, atât de trupul, cât și de mintea ei.

„”Nu vreau să-ți fiu o povară!!!” Izbucneam în plâns; sau mai târziu, pufneam de-a dreptul jignită/plictisită când o auzeam vorbind așa. Nici nu concepeam asta, nici nu se punea problema. Mă enervam de-a dreptul.

„Nu vreau să vă fiu o povară”, repeta MAMA. Uneori șoptit, alteori scâșnit. Îmi astupam urechile, nu puteam să aud sau să înțeleg așa ceva. Eram surdă. Între timp am mai înțeles unele lucruri. A trebuit să învăț să le accept și să le înțeleg. Cred că a venit rândul meu să spun: „Nu vreau să devin o povară!” Și mai ales să acționez în consecință. Am grijă de mine. În toate felurile: de trupul meu, de mintea mea, de sufletul meu. Am grijă permanentă', a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Artista a făcut anunțul pe Facebook

Maia Morgenstern a susținut că în toată perioada pandemiei a respectat cu sfințenie regulile impuse de autorități și a urmat sfaturile specialiștilor pentru a se proteja de boală. A povestit cum s-a testat constant, însă, din păcate, unul dintre teste a ieșit pozitiv.

„În toată această perioadă am respectat toate regulile impuse, am urmat sfaturile specialiștilor de a mă proteja de boală, prin toate mijloacele cunoscute. Fără fanfaronadă, fără propagandă, fără surle și trâmbițe, fără a jigni sau agresa pe nimeni. Nu vreau să vă fiu o povară.

Tot în această perioadă am făcut zeci și zeci de teste. Mai ales în ultimele 2…3 luni. Prin natura profesiei mele, călătoresc mult, sunt expusă multor riscuri. Și, da, vreau să muncesc, să-mi câștig existența: nu vreau să fiu o povară. O dată la doua zile sau în fiecare zi, dacă am spectacol sau filmare, făceam (și voi face!) test rapid. Certificat, necertificat, documente de orice culoare… eu fac, făceam și voi face test', a continuat ea.

Actrița s-a testat constant

Marea actriță a luat decizia de a-și anula spectacolul, de teamă să nu-i infecteze și pe ceilalți cu COVID-19. În plus, ea s-a prezentat la medic pentru a nu risca nimic. Susține că a respectat întocmai tratamentul prescris și că acesta e modul ei de a le mulțumi doctorilor pentru efortul depus.

„Desigur, mulți râdeau de mine….și vor mai râde. Nu-i nimic, nu vreau să le fiu o povară. Și a fost așa: M-am testat alaltăieri, negativ. M-am testat ieri, negativ. M-am testat și astăzi (pentru că urma să am spectacol): POZITIV. Evident, am anulat totul. Evident, m-am prezentat la medic din primul moment. Nu vreau să devin o povară: cred că am evitat o tragedie. Aș fi putut infecta la rândul meu alți și alți colegi, parteneri de scenă, de muncă.

Evident, am urmat cu sfințenie tratamentul prescris. E modul meu de a incerca să scutesc oamenii din jurul meu de povara și spectacolul cumplit al unei forme grave de boală. Felul meu de a spune: mulțumesc, domnilor și doamnelor doctor, asistente și asistenți, personal medical. Prețuiesc enorm efortul vostru! Nu vreau să fiu o povară! ….. Acum, însă, nu înțeleg, nu pot înțelege ceva. Cum, cum să începi școala iar testele… peste o săptămână, așa…', a mai spus ea.

Maia Morgenstern îndeamnă populație să se testeze

În încheierea mesajului, Maia Morgenstern i-a sfăuit pe toți să se testeze. Crede că acest lucru ar putea să ajute, dacă se facă în masă și în mod constant.

„În fine. Nu mă întreabă nimeni pe mine. Dar cred din tot sufletul că a te testa, a fi testat, a se face testarea în masă, în mod constant ar putea să ajute. Sau cel puțin, nu face rău. Nu cunosc efecte adverse.. Cred', a conchis artista.

Mesajul postat de Maia Morgenstern a stârnit un val de reacții. Un internaut i-a scris: „Poate e doar o alarmă falsă… Sănătate multă! Trimitem gânduri de drag și de grijă'.

Iar pentru a nu lăsa loc de interpretări, Maia Morgenstern a scris clar că are COVID-19 și că e în săptămâna a doua.

„Nu, draga mea. Am fost la spital. Am covid. Sunt în săptămâna a doua', i-a răspuns artista internautului, pe Facebook.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton