Mai ții minte trupa Valahia? S-a aflat motivul pentru care s-au despărțit. Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță: „A fost o ceartă”

 Lupescu Anca
.

Mihai Trăistariu l-a acuzat, de curând, pe Costi Ioniță pentru destrămarea trupei Valahia, una dintre cele mai populare trupe, în anii 2000.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

El a povestit despre acele vremuri, înainte de 2006, atunci când trupa era în mare vogă.

 „Aveam 19 ani și eram copil, trăiam succesul. M-a luat puțin valul și am avut senzația că nu o să mai am probleme cu banii. După patru ani am spart trupa, că nu ne-am mai înțeles cu Costi Ioniță. A fost o ceartă', a declarat Mihai pentru Antena Stars.

Valahia a fost o formație care a activat în perioada 1998 – 2004. Printre videoclipurile intens difuzate ale acestei formații se numără: Banii și feteleLa mare, la soareBananaWhySingurIubito nu plângeScufița , ” Mama ” , ” Sha-la-la ” .etc.

Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura care au început să cânte muzică dance.

În luna noiembrie a anului 1998, Laura a decis să renunțe la cariera de solistă dance și să se dedice în totalitate muzicii de operă. Trupa s-a refăcut prin cooptarea lui Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia.

În luna mai 1999 apare primul album al trupei, intitulat „Valahia”.

IMG-4876IMG-4876

În noiembrie 1999, Costi Ioniță a părăsit formația și a decis să urmeze o carieră solo. În martie 2000 apare cel de-al doilea album, intitulat „Why” care are numele piesei cu care au concurat pentru Eurovision.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton