Când își botează Magda Pălimariu fiul și cine sunt nașii: ”Vom face două ceremonii”

 Calin Maria Bianca
.

Magda Pălimariu radiază de fericire de când a devenit mamă, iar acum se pregătește de botez, adorabilul ei fiu având 3 luni în momentul de față. Prezentatoarea TV a adus pe lume un băiețel perfect sănătos în luna august. Încă de atunci, totul este la superlativ în viața ei, astfel că a oferit primele detalii despre micuțul ei. Iată când își botează fiul, dar și cine sunt nașii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Magda Pălimariu se pregătește de botez, adorabilul ei fiu având 3 luni. Vedeta s-a axat doar pe fiul ei și al lui Ionuț Eriksen de mai bine de două luni, astfel că abia acum a vorbit despre rolul de mamă. Prezentatoarea TV a explicat că și-a intrat destul de repede în ritm și totul merge așa cum trebuie. De asemenea, nu s-a sfiit să spună că este în continuare în perioada de acomodare. Mai mult decât atât a precizat și când își botează micuțul.

magda-9magda-9

Destul de reținută în ceea ce ține de viața ei privată, mai ales de când a devenit mamă, Magda Pălimariu a discutat destul de rar despre această perioadă. Nu a dorit să se știe prea multe despre băiețel, astfel că numele este în continuare un secret. Într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine!, prezentatoarea TV a abordat mai multe aspecte din ultimele luni, inclusiv când își botează fiul.

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Magda Pălimariu la o lună după ce a născut. Imagini cu prezentatoarea TV, soțul și fiul lor:„Am o minunăție'

Citește și: Anca Serea își dorește încă un copil, după ce și-a rezolvat problemele de sănătate:„Nu medicina clasică m-a ajutat'

Citește și: Gerard Pique se retrage din fotbal, la 35 de ani. Fostul iubit al Shakirei:”Voi juca ultimul meu meci”

Magda Pălimariu îl pregătește de botez pe adorabilul ei fiu

Bineînțeles, după ce s-a aflat că a devenit mamă de băiețel și că totul merge perfect, toată lumea se întreabă când are loc frumosul eveniment din viața micuțului. Ei bine, Magda Pălimariu nu precizat data și ora cu exacitate, însă a dat de înțeles că botezul micuțului se apropie cu pași repezi.

'Probabil vom face două ceremonii religioase, și aici, dar și în România. Astfel îi vom putea avea aproape pe toți cei dragi', a explicat Magda Pălimariu în exclusivitate pentru OK! Magazine!.

Cine sunt nașii fiului Magdei Pălimariu

Declarațiile Magdei Pălimariu despre fiul ei și ceremonia de botez care urmează să aibă loc nu se opresc aici. Prezentatoarea TV ține în continuare secret data frumosului eveniment și numele ales, însă nu și faptul că băiețulul o să aibă două perechi de nași.

Va avea două perechi de nași, părinții spirituali care ne-au cununat și pe noi și prietenii noștri apropiați din Budapesta', a mai anunțat ea în interviul pentru okmagazine.ro.

Cum se descurcă cu rolul de mamă Magda Palimariu

Magda Pălimariu a ales să țină doar pentru ea și apropiați data botezului, cât și numele fiului ei, însă a vorbit pe larg despre rolul de mamă. Prezentatoarea TV trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții, încărcată cu numeroase etape prețioase, după cum chiar ea mărturisit.

„Încă ne acomodăm. E o perioadă în care învățăm foarte multe de la cel mic, ne pliem după nevoile lui. Este în perioada în care mănâncă și doarme, îi plac plimbările lungi, așa că ne-am creat o rutină în acest sens. Fiecare zi cu el este o bucurie și ne încântă de fiecare dată cu câte ceva. Este minunat să vezi cum se schimbă și învață de la o zi la alta', spune vedeta, care plănuiește să facă botezul micuțului și în Norvegia, dar și în România.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton