"Copilul mort de 3 săptămâni. Am ajuns la Urgențe". Magda Ciumac a pierdut o sarcină, acum câteva luni

 Radulescu Ruxandra
.

Magda Ciumac, fosta soție a lui Tolea Ciumac, a făcut o dezvăluire copleșitoare. Bruneta vorbit despre momentul în care a pierdut sarcina, lucru care s-a întâmplat în vara anului trecut. Magda a relata cu multă emoție acest episod trist și a izbucnit în lacrimi când a rememorat experiența. Fosta soție a lui Tolea Ciumac a ajuns de urgență la spital, unde medicii au constat că fătul murise.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Magda Ciumac a pierdut sarcina. Magda Ciumac, fosta soție a lui Tolea Ciumac, și-a găsit fericirea alături de un nou bărbat, cu care s-a și căsătorit. Bruneta s-a bucurat enorm atunci când a aflat că a rămas gravidă și că va da naștere primului copil al cuplului, însă planurile ei de viitor au fost rapid năruite. Magda Ciumac a dezvăluit, în lacrimi, pe social-media că a pierdut o sarcină în vara anului trecut, experiență care a traumatizat-o profund.

6023373760233737

Magda Ciumac a dezvăluit, în lacrimi, că a pierdut sarcina, la câteva luni după tragicul eveniment

Magda Ciumac a împărtășit pe social-media că a pierdut o sarcină, anul trecut, în vară, situație care a copleșit-o întru totul. Fosta soție a lui Tolea și-a adunat puterea să vorbească despre acest subiect delicat, știind că mai există femeie care au trecut printr-o astfel de experiență traumatizantă. Magda a precizat că era prea dărâmată emoțional să vorbească la momentul respectiv și nu a dorit să atragă atenția asupra sa.

Magda Ciumac și fostul ei soț, Tolea, au împreună un copil. Bruneta spera să devină din nou mamă cu soțul, alături de care este de 4 ani, Ricardo.

Citește și: „Toxicitatea poate veni din multe părți. Faptul că l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Oana Matache, primele declarații despre divorț, după ce și-a oficializat relația cu noul iubit

Citește și: Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale:„Ne-a spus că era mama lor

‘În vară am pierdut sarcina și am ajuns la Urgențe cu el (n.r. soțul ei) și era copilul mort de 3 săptămâni, nu vreau să dramatizez, să victimizez, pe mine m-ați văzut mereu râzând și fiind fericită.”, a mărturisit Magda Ciumac, cu ochii în lacrimi.

Magda Ciumac, hărțuită de partenera lui Tolea

În urmă cu ceva timp, Magda Ciumac a povestit că actuala parteneră a fostului soț, Tolea Ciumac, ar fi făcut o obsesie pentru ea și că o hărțuiește pe rețelele de socializare. Magda Ciumac i-a intentat un proces femeii respectiv, iar judecătorii i-au dat câștig de cauză, brunetei.

Citește și: Mioara Velicu încă își visează soțul, la 11 ani de la moartea lui: „Nu este semn rău, dimpotrivă. Apar în visele noastre pentru că…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Roua, fiica cea mică a lui Mihai Morar, la 2 luni de la operație: „A fost o problemă foarte gravă. N-o să meargă la grădiniță până…’ / EXCLUSIV

„Ea e obsedată de mine, am făcut și un proces acum câțiva ani, l-am câștigat, au obligat-o la cheltuieli de judecată și să plătească daune morale. Mă hărțuiește, mă deranjază, are treabă cu actualul meu soț, că mă ajută la treabă, dar e normal, dacă soțul nu te ajută sau soția, cine să te ajute?

Modifică ce fac eu în live, dacă mă conectez, evident că eu nu o să stau să mă mai conectez în viața mea dacă vreau să fac un live doar că există persoana asta care mă hărțuiește de atâția ani', a mărturisit Magda Ciumac, pentru Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton