Madonna, detalii picante din dormitor: "Nu am fost niciodată cu un tip prost dotat. Măsura contează, nu are niciun rost să…"

 Cica Cristina
.

Madonna este o femeie asumată, care vorbește fără perdea și nu se sfiește să vorbească despre viața sa. De data aceasta oferă detalii picante din dormitor și vorbește despre relațiile ei intime fără inhibiții.

Madonna-1Madonna-1

Madonna este o artistă controversată și a șocat în repetate rânduri. Desigur, fiind implicată în mai multe relații a avut întotdeauna ceva surprinzător de spus.

Are la activ două căsnicii eșuate, cu actorul Sean Penn şi cu regizorul Guy Ritchie, dar și mai multe relații cu bărbați mai tineri, unii chiar cu 10-15 ani mai mici decât artistă. Nici nu este de mirare, dacă ținem cont de declarațiile cântăreței potrivit cărora vârsta nu constituie nicicând un impediment atunci când în ecuație intră dragostea, scrie spynews.ro.

Citește și: Dennis Rodman, dezvăluire incredibilă: Madonna i-a oferit 20 de milioane de dolari ca să-i facă un copil!

Madonna a reușit să șocheze acum publicul în cadrul turneului „Madame X” cu declarații de-a dreptul spumoase: „Cum se numeşte un bărbat cu penis mic?', a adresat ea simpla întrebare celor prezenţi la concert. 

Răspunsul e că eu habar n-am pentru că n-am fost niciodată cu un tip prost dotat. Măsura contează, nu are niciun rost să ne prefacem că nu e aşa!', a lămurit chiar ea publicul, care nu contenea cu uralele.

Motivul pentru care Madonna a anulat mai multe concerte

Madonna, în vârstă de 61 de ani, a întâmpinat numeroase probleme de sănătate, motiv pentru care a fost nevoită să anuleze mai multe concerte din cauza stresului căruia nu îi mai poate face față și a lipsei de somn care îi generează dificultăți serioase. S-a văzut și în situația de a renunța la pantofii cu toc, din pricina unui accident.

„Totodată am trecut la pantofi fără toc şi am modificat coregrafia dificilă din unele părţi ale spectacolului. Acest lucru m-a ajutat foarte mult, dar tot trebuie să am grijă şi, bineînţeles, odihna este cel mai bun tratament. Nu vreau să mai anulez niciun spectacol şi sunt hotărâtă să merg până la capăt dacă sunt cumpătată', a precizat ea pe Instagram.

Sursa foto: Hepta, Facebook

Citește și: Madonna a fost nevoită să-și anuleze concertele din cauza unor misterioase probleme de sănătate: 'Am dureri insuportabile'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton