Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov și-au oficializat relația. Modul inedit prin care și-au făcut publică idila: "Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!"

 Radulescu Ruxandra
.

Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov și-au oficializat relația. Despre frumoasa Mădălina Ghenea s-a spus, în ultima vreme, că ar avea o relație cu anumiți bărbați celebri. Actrița a negat de fiecare dată, demonstrându-se că este era vorba doar de zvonuri. De această dată, Mădălina Ghenea a ales să-și facă publică idila cu tenismenul Grigor Dimitrov, prin intermediul unei postări pe social-media.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov și-au oficializat relația. Actrița româncă Mădălina Ghenea, 35 de ani, a avut, de-a lungul timpului, relații cu câțiva bărbați celebri de la Hollywood. În ultima vreme, modelul nu s-a afișat mai afișat la brațul nimănui, și astfel au început speculațiile cu privire la viața amoroasă a Mădălinei Ghenea. Actrița a negat fiecare presupusă relație. Frumoasa româncă ar fi recunoscut însă, recent, că, într-adevăr, se iubește cu tenismenul cu Grigor Dimitrov, 32 de ani. Cei doi au fost văzuți adesea împreună, în ultima vreme și au fost și protagoniștii unui pictorial incendiar. Iată ce a postat Mădălina Ghenea pe Instagram, despre noul ei partener!

dd2c04dc-8e76-4270-b86b-367c92f09d6bdd2c04dc-8e76-4270-b86b-367c92f09d6b

Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov și-au oficializat relația

Mădălina Ghenea și tenismenul Grigor Dimitrov trăiesc o poveste de dragoste de câteva săptămâni. Îndrăgostiții au fost surprinși împreună, în public, de mai multe ori, în ultimele săptămâni. De asememea, Mădălina Ghenea a postat o serie de poze foarte senzuale, alături de Grigor Dimitrov, pe care însă le-a șters după câteva ore. Se pare că Ghenea vrea discreție cu orice preț. Românca a publicat pe InstaStory un clip, ce înfățșează două păsări ce-și mențin echilibrul în zbor, una deasupra celeilalte și a scris în tag, numele lui Grigor Dimitrov, cu un mesaj foarte sugestiv.

Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!', a csris Mădălina Ghenea.

Replica lui Dimitrov a venit imediat și a redistribuit clipul: „Magia plutește în aer când sunt cu tine'.

Citește și: Denise Rifai recunoaște că a suferit din dragoste. Ce compromisuri a făcut în relațiile amoroase: „Dar nu aş accepta niciodată să fiu înşelată, e punctul nevralgic pentru mine' / EXCLUSIV

Citește și: Ce mai face și cum arată Lulu Mihăescu, actrița care a interpretat-o pe Veronica. E profesoară de pian și are o fiică în vârstă de 30 de ani

Citește și:Albertina Ionescu și Constantin Opriș s-au căsătorit religios în Grecia: „Entuziasmați, fericiți, înconjurați de prieteni și…'. Imagini de la nuntă

Citește și:Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au împăcat: „Când e să fie destin, nu ți-l poate schimba nimeni’. Au fost surprinși în ipostaze tandre, în club

Tenismenul bulgar Grigor Dimitrov este cunoscut ca fiind „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin' și a avut relații și cu alte vedete cum ar fi, Maria Sharapova, Serena Williams și Nicole Scherzinger.

Mădălina Ghenea a fost hărțuită vreme de șase ani de un bărbat necunoscut

Mădălina Ghenea, 35 de ani, se numără printre cele mai apreciate actrițe din Italia. Românca s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Italia, acolo unde locuiește alături de fiica ei, Charlotte. De-a lungul anilor, Mădălina Ghenea a devenit un nume cunoscut în cinematografia italiană, iar recent a făcut dezvăluiri uluitoare în emisiunea Verissimo. Actrița româncă a dezvăluit că celebritatea i-a adus și lucruri mai putin frumoase. Mădălina Ghenea a fost hărțuită vreme de șase ani de un individ, dar autoritățile din Italia au reușit să îl identifice pe hărtuitor.

„Din păcate, în ultimii șase ani, am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece au reușit să identifice hărțuitorul‘, a povestit Mădălina în emisiune, potrivit Libertatea.ro.

Actrița a mai spus că nu și-a denunțat imediat hărțuitorul deoarece spera că acesta va încetat cu amenințările. „La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meserii mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru’.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton