Mădălina Ghenea joacă în filmul House of Gucci. Imagini spectaculoase alături de Al Pacino

 Oana Pantazi
.

Au apărut primele imagini de la filmările pentru mult așteptatul House of Gucci, iar Mădălina Ghenea a făcut furori la brațul lui Al Pacino. În filmul regizat de Ridley Scott, care are o distribuție fabuloasă, superba româncă joacă rolul Sophiei Loren!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea și al Pacino sunt protagoniștii celor mai proaspete imagini frunizate pe pagina de Instagram a filmului House of Gucci, o producție ce are drept leitmotiv asasinarea lui Maurizio Gucci de către fosta sa soție, Patrizia Reggiani.

Rolul Patriziei Reggiani va fi interpretat de către iconica artistă Lady Gaga, în timp ce Mădălina Ghenea va juca rolul Sophiei Loren.

Madalina-Ghenea-la-filmarile-House-of-GucciMadalina-Ghenea-la-filmarile-House-of-Gucci

Mădălina Ghenea și Al Pacino, împreună la filmările pentru House of Gucci

Scenariul filmului este bazat pe cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed scrisă de Sara Gay Forden. În timp ce Lady Gaga o interpretează pe Patrizia Reggiani, care a fost judecată și condamnată pentru că a pus la cale asasinarea fostului său soț, rolul lui Maurizio Gucci, conducătorul casei de modă Gucci, este interpretat de Adam Driver.

Din distribuție fac parte, de asemenea, Jared Leto, Jeremy Irons, Mădălina Ghenea și Al Pacino. Deși informația nu a fost confirmată, se pare că românca va interpreta rolul Sophiei Loren, în timp ce Al Pacino joacă rolul lui Aldo Gucci, unchiul unchiul lui Maurizio Gucci – fiu al lui Guccio Gucci, fondatorul prestigioasei companii.

Citește și: Cum se înțelege Radu Ștefan Bănică cu frații lui și cu Andreea Marin: „Merg la ea în vizită pentru…”/ EXCLUSIV

Citește și: Tora Vasilescu, interviu emoționant la 70 de ani. Ce relație are cu cei trei frați: „Sora mea a avut o boală foarte gravă'

Citește și: Meghan Markle, acuzată de intimidare și umilire. Asistenții regali au depus plângere împotriva ei

Citește și: Andreea Antonescu s-a accidentat grav la Survivor. „Am lovit cu toată forța mea'

Premiera filmului a fost anunțată pentru ziua de 24 noiembrie 2021.

Recent, au apărut primele imagini în care Mădălina Ghenea și Al Pacino apar împreună pe platourile de filmare, iar asemănarea dintre româncă și Sophia Loren este incredibilă.

Lady Gaga, primul film după A star is Born

După performanța senzațională din A Star is Born, Lady Gaga joacă din nou un rol principal, de data aceasta în filmul House of Gucci. Inițial, Ridley Scott Ridley Scott, care plănuia să facă acest film încă din 2006, i-a avut în vedere, ca protagoniști, pe Leonardo DiCaprio și pe Angelina Jolie. De asemena s-au vehiculat și alte nume de actrițe mari, Margot Robbie și Penelope Cruz numărându-se printre potențialele alegeri. În cele din urmă însă, rolul principal feminin i-a revenit lui Lady Gaga.

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton