Mădălina Ghenea – Extrem de frumoasă într-o noapte magică la Los Angeles

 Florentina Liutic
.

Mădălina Ghenea a atras încă o dată toate privirile la apariţia ei pe covorul roşu. S-a întâmplat la Los Angeles, la premiera filumului „Youth', unde frumoasa româncă a fost prezentă alături de colegii ei din distribuţia peliculei.

 

Mădălina a avut un un nou look senzaţional, purtând rochie şi sandale Ferragamo, pe care le-a accesorizat cu bujuterii Boucheron şi un clutch Gianfranco Lotti. Rochia cu decolteu i-a oferit încă o dată ocazia Mădălinei să-şi puna în valooare atuurile, iar bijuteriile preţioase i-au completat perfect look-ul de senzaţie.

 

Alături de ea s-a aflat şi extraordinara Jane Fonda, care la 77 de ani a uimit încă o dată cu forma ei fizică de invidiat. Nonşalanta actriţă şi-a pus talia în evidenţă cu o rochie lungă, gri, brodată cu flori şi accesorizată cu o pereche de cercei supradimensionaţi, dar şi cu o bentiţă. Cea care la sfârşitul anilor 60 o interpreta pe Barbarella, a mizat astfel pe un look hippie, dar şi şi sexy.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton