Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma: "De trei zile nu dorm și nu mănânc". Bijuteriile furate, estimate la 1 milion de euro

 Oana Pantazi
.

Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma. Mădălina Ghenea a fost jefuită, pe 11 decembrie, pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino (Roma), de bijuterii estimate la 1 milion de euro. După teribilul incident, românca a povestit pentru publicația italiană Corriere Della Sera prin ce a trecut, dezvăluind că este în stare de șoc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma. În urmă cu o săptămână, Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroportul din Roma de bijuterii estimate la nu mai puțin de 1 milion de euro, conform presei din Italia. Conform publicației Corriere Della Sera, Mădălina Ghenea susține că nu a fost un furt, ci o operațiune planificată. „De trei zile nu dorm și nu mănânc, se întâmplă lucruri ciudate”, a spus Mădălina Ghenea.

madalina-ghenea-jefuita-bijuterii-1-milion-euro-madalina-ghenea-jefuita-bijuterii-1-milion-euro-

Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma

Pe 11 decembrie, Mădălina Ghenea a aterizat pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino (Roma). I-a fost furată valiza troler, în care își ținea bijuteriile scumpe și alte lucruri valoroase. La scurt timp după teribilul incident, actrița a povestit pentru publicația amintită prin ce a trecut, dezvăluind că, după părerea ei, totul pare să fi fost planificat în detaliu.

Citește și: Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport, în Italia. I s-ar fi furat bijuterii și bunuri de valoare

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea fără machiaj. Frumoasa actriță s-a filmat complet naturală: „Adevăratele mele culori'

Citește și: Ce dietă ține Mădălina Ghenea: „Pentru mine funcționează și mă simt mai bine'

Citește și: Când se difuzează Singur Acasă de Crăciun, la Pro TV, anul acesta. Unde mai poți urmări acest film în luna decembrie

„De trei zile dorm puțin și nu mănânc, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operație chirurgicală. Sunt prea multe lucruri ciudate care nu se potrivesc', a mărturisit ea pentru publicația italiană.

Mădălina a a povestit că tocmai se întorcea de la Riad, Arabia Saudită, unde participase la un eveniment al revistei Hia. Conform planului, ar fi trebuit să aterizeze la Milano, însă a decis să meargă la Roma, pentru a participa la Gala Magnifica Awards. Călătoria cu avionul, la clasa Business, includea mașină cu șofer, însă lucrurile au escaladat rapid…

„Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano, așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile de a primi Premiul Magnifica la Roma.

Excursie la clasa business organizată de Hia, cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Mașina era parcată într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor', a dezvăluit actrița.

Din păcate, furtul a avut loc „într-o zonă practic nepăzită. Mașina era parcată lângă un zid, iar trolerul bloca accesul terților. Trolerul a fost în acel moment încărcat de șofer în dubă', a mai spus ea pentru sursa citată.

„Mașina a fost parcată în singurul punct mort al acelei parcări”

Mădălina Ghenea a fost jefuită într-o clipită de bijuterii în valoare de 1 milion de euro. Din păcate, mașina care o aștepta pe Mădălina Ghenea a fost parcată în singurul punct mort, unde camerele nu aveau acces, așadar nu există filmări ale incidentului. Mai mult, actrița a dezvăluit că și-a supravegheat permanent trollerul.

„Nu, dimpotrivă, am ținut tot timpul trolerul sub supraveghere, în acel moment șoferul îl încărca în dubă. Hoțul s-a mișcat calm, fără a forța. Liniștit', a dezvăluit Mădălina Ghenea pentru Corriere Della Sera.

Actrița a reacționat imediat după furt, însă a fost zadarnic…

„Eu și am alergat după el țipând, dar la o intersecție nu mi-am putut da seama în ce direcție a luat-o sau dacă îl aștepta un complice', a rememorat Mădălina Ghenea, după care a completat: „Nu vreau să-l acuz pe șofer, poate că era obosit, distras, dar și eu tocmai mă întorsesem dintr-o călătorie de 18 ore și nu sunt distrasă niciodată cu obiecte de această valoare'.

Totuși au existat niște persoane care i-au sărit în ajutor.

„Am sunat la 112 și apoi m-au ajutat niște fotbaliști (așa mi-au spus) care erau acolo cu familiile lor. Au fost amabili. I-au spus șoferului să nu țipe la mine și m-au îndrumat la secția de poliție pentru a face un denunț. Era aproape ora închiderii și am alergat până la capăt. Ar trebui să existe filmări video', a mai spus ea.

Mădălina Ghenea bănuiește că totul a fost planificat în detaliu

Actrița a dezvăluit pentru publicația italiană și că suspicionează că a fost victima unui jaf pus la punct în detaliu.

„Înainte de solicitarea mea de modificare a rezervării, persoana care a organizat călătoria m-a informat că cineva a încercat să-mi schimbe zborul, schimbare pe care nu am solicitat-o. De parcă cineva ar fi intrat în sistem în numele meu sau ar fi vrut să mă monitorizeze'.

Întrebată de jurnalistul italian Fulvio Fiano dacă se gândește la bărbatul care o hărțuiește deja de ani buni, Mădălina Ghenea nu a exclus posibilitatea.

„Multe episoade în aproximativ opt ani. Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar, punându-le în legătură și cu acest furt, bănuiesc că este în continuare aceeași persoană', a mai spus actrița.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton