Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la Paris Fashion Week. Rochia inspirată din cultura marocană a atras privirile tuturor

 Lixandru Livia
.

Mădălina Ghenea a strălucit la Paris Fashion Week, joi seara. În cadrul evenimentului Jean Paul Gaultier, copilul teribil al modei franceze, și-a prezentat ultima colecție haute couture, primăvară- vară 2020, şi a încheiat triumfal, o carieră care s-a întins pe o jumătate de secol.

PFW – Giorgio Armani Prive fashion show – Arrivals NBPFW – Giorgio Armani Prive fashion show – Arrivals NB

Mădălina Ghenea a renunțat la ținutele sale strălucitoare și a ales o rochie inspirată din cultura marocană, maro și muștar, la care a adăugat un șal alb pe cap.  Mădălina a arătat ca o adevărată zeiță. Aceasta și-a accesorizat ținuta cu un colier uriaș de pietre prețioase.

În cadrul evenimentului, Jean Paul Gaultier a făcut anunţul surprinzător că se retrage din modă haute couture acum o săptămână, dar şi-a asigurat admiratorii că se va îndrepta spre alte proiecte creative.

În mesajul de rămas bun a vorbit despre sustenabilitate. Sunt prea multe haine şi nu sunt purtate. „Nu le aruncaţi, reciclaţi-le', a îndemnat acelaşi Gaultier.

Nimic nu e prea mult pentru Mădălina Ghenea

Invitată recent în capitala Kazahtanului, la un eveniment monden, Mădălina Ghenea a avut niște pretenții pe măsura statutului ei, scrie wowbiz.ro. Și anume, pentru a participa la eveniment, Mădălina a cerut să fie cazată la cel mai luxos hotel din Nur-Sultan, iar organizatorii i-au îndeplinit dorința.

Drept urmare, actrița, care este și vedeta evenimentului, a primit apartamentul prezidențial, care are nu mai puțin de 270 mp, este dotat cu utilități de lux, inclusiv cu spa, și unde o cameră costă peste 5.000 de euro pe noapte!

Mădălina Ghenea, furori pe covorul roșu

Nu e eveniment important, nu e gală fastuoasă sau petrecere exclusivistă peste hotare, și mai ales în Italia, la care Mădălina Ghenea să nu participe și unde să nu facă furori pe covorul roșu.

Mădălina Ghenea a fost o apariție de vis la premiera filmului Ad Astra – cu Brad Pitt și Liv Tyler în rolurile principale -, fotografii înghesuindu-se să prindă cele mai bune cu ea. Și aveau și de ce, deoarece Mădălina Ghenea a arătat superb într-o rochie nude cu paiete aurii, la care a asortat o centură glam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton