Mădălina Ghenea a făcut atacuri de panică și a slăbit 5 kilograme după ce a fost jefuită: ”Am stat închisă în casă, încerc să-mi revin”

 Calin Maria Bianca
.

Mădălina Ghenea a făcut atacuri de panică și a slăbit 5 kilograme după ce a fost jefuită. Din nefericire, actrița nu traversează deloc o perioadă bună. Episodul din aeroportul din Roma, unde a fost jefuită, a marcat-o destul de tare, astfel că nici după 3 săptămâni nu și-a revenit. Ba mai mult, de atunci a stat închisă în casă și a trecut prin mai multe atacuri de panică, slăbind considerabil. Iată cele mai recente declarații ale ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea trece prin clipe greu de imaginat. În urmă cu trei săptămâni, vestea că a fost victima unui jaf de față cu numeroase persoane, chiar într-un aeroport din Italia, a luat pe toată lumea prin surprindere. Deși oricine se aștepta să treacă ușor peste acest episod tulburător, modelul nu și-a revenit nici acum.

ghenea-1ghenea-1

Așa cum și-a obișnuit fanii, Mădălina Ghenea este destul de activă în mediul online. Încă de când a avut loc jaful, toți cei dragi i-au simțit absența pe rețelele de socializare. Recent însă, a revenit și le-a dezvăluit tuturor că nu se simte deloc bine. Totodată le-a explicat că traversează o perioadă foarte grea. Oricât de mult încearcă să își revină, modelul susține că are atacuri de panică în continuare, dar și că de trei săptămâni nu a ieșit deloc din casă.

Citește și: Cum arată Mădălina Ghenea fără machiaj. Frumoasa actriță s-a filmat complet naturală:”Adevăratele mele culori”

Citește și: Mădălina Ghenea a fost jefuită pe aeroport, în Italia.I s-ar fi furat bijuterii și bunuri de valoare

Citește și: Ramona Bădescu nu mai poate să facă încă un copil, deși își dorește:'Este povestea de necrezut a vieții mele'

Citește și: Ion Țiriac își împarte averea în mod egal celor 33 de copii:'Mi-au plăcut mult femeile, dar mi-a fost frică de iubire'

Mădălina Ghenea a făcut atacuri de panică și a slăbit 5 kilograme după ce a fost jefuită

Mădălina Ghenea este cu adevărat o femeie frumoasă, cunoscută pentru frumusețea și succesul ei colosal înregistrat pe plan profesional. Ce-i drept, din exterior pare că are viața perfectă la care mulți doar visează, însă în spate se ascund numeroase probleme. Nu o dată, ci de mai multe ori a trecut prin clipe de coșmar, totul din cauza celor care-i vor răul și să o vadă 'la pământ'. Pe fondul jafului din aeroport, actrița le-a mărtursit fanilor că a început să aibă atacuri de panică și se teme pentru viața ei și a fiicei sale.

Am stat închisă în casă trei săptămâni. Promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată. Chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit.', a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea: 'Mi-am riscat viața'

Tot pe pagina ei de Instagram, Mădălina Ghenea le-a povestit urmăritorilor ei mai multe lucruri legate de aceste probleme din viața ei, cât și despre jaful din aeroport. Actrița a dezvăluit că a văzut hoțul cum a fugit cu bagajul ei, luat din portbagajul mașinii, și a încercat să fugă după el. În aceste momente susține că nu ar mai reacționa la fel, asta fiindcă atunci și-a pus viața în pericol.

Valiza mea de mână a fost furată din portbagaj. După ce s-au încărcat bagajele, m-am urcat în mașină. Am văzut hoțul fugind. Am fugit după el. L-am descris poliției. Mi-am riscat și viața până la urmă încercând să fug după el. Nu e vorba numai despre bijuterii. E mult mai mult de atât. Sper ca poliția să își facă treaba.', a adăugat actrița.

Mădălina Ghenea a slăbit 5 kilograme în 3 săptămâni din cauza jafului din aeroport

Jaful din aeroportul din Roma a marcat-o foarte tare pe Mădălina Ghenea. Actriței încă nu-i vine să creadă că s-a ajuns la astfel de lucruri și că nu poate fi în siguranță nicăieri. Încă de când s-a petrecut evenimentul tragic, nu a mai ieșit din casă. Nu, asta nu o spunem noi, ci chiar ea, dezvăluindu-le fanilor că în cele 3 săptămâni de când stă în casă, a slăbit 5 kilograme.

Am slăbit 5 kg după 3 săptămâni de lacrimi. (…) Sunt din păcate înconjurată de foarte multă răutate. De oameni care inventează tot felul de lucruri urâte. Ca să își facă puțină reclamă. Altfel nu i-ar băga nimeni în seamă.', a mai spus Mădălina Ghenea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton